Κάρμο στο Gazzetta: «Γράψαμε ιστορία και μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα στη διοργάνωση» (vids) 

Ο Κάρμο

bet365

Ο σχεδόν δίμετρος στόπερ μίλησε στο Gazzetta μετά το Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός για τα συναισθήματά του, τον Ντάνιελ Ποντένσε αλλά και την προοπτική των Πειραιωτών στο Conference League.

Στα 24 του χρόνια ο Νταβίντ Κάρμο άφησε την Πόρτο όπου αγωνιστικά δεν ήταν ενεργός για να αρπάξει την ευκαιρία του Ολυμπιακού και ενώ νιώθει πραγματικά ευγνώμων μετά την ευκαιρία. Ο σχεδόν δίμετρος Κάρμο μίλησε στο Gazzetta στη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Μπάτσκα Τόπολα μετά το Μακάμπι - Ολυμπιακός (1-6) δίνοντας το στίγμα του για τη συνέχεια.

Αρχικά αναφερόμενος στα συναισθήματά του τόνισε ότι «ήταν πραγματικά καλά. Ήταν ωραία. Ξέραμε πώς θα είχαμε δύσκολη αγωνιστική αποστολή αλλά είχαμε το πλάνο μας. Πηγαίναμε γκολ με γκολ (εννοεί βρίσκοντας το πρώτο γκολ για να βρουν μετά τα άλλα) και ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά. Παρότι η Μακάμπι είχε το πέναλτι που σκόραρε, εμείς παλέψαμε και νικήσαμε».

Ο διεθνής Ανγκολέζος (και κάτοχος πορτογαλικού διαβατήριου) συμφώνησε στο ότι ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία: «Ναι σίγουρα γράψαμε ιστορία. Ξεκάθαρα το κάναμε. Όμως συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι τον τελικό. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι αλλά με τέτοια εικόνα και εμφάνιση νομίζω πώς μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα στη διοργάνωση. Δεδομένα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Όσο για το πιο δυνατό και καθοριστικό στοιχείο των Πειραιωτών; «Νομίζω πώς η ομάδα μας εξαρτάται πολύ από την αντίδραση που έχει όταν χάνει την κατοχή της μπάλας. Τα παιδιά που αγωνίζονται μπροστά έκαναν πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι της πίεσης στον αντίπαλο για να κάνει ορισμένα λάθη. Αυτό είναι και ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στο πλάνο μας», απάντησε.

Το εάν αποτέλεσε μία καλή αντίδραση αυτό το σκορ ήταν κατηγορηματικός στο ότι «νομίζω ότι ήταν κάτι καλό. Μία καλή αντίδραση διότι ερχόμασταν από 2 δύσκολες ήττες. Τη θέλαμε αυτή τη νίκη και δείξαμε ως ομάδα και σύνολο το τι μπορούμε να κάνουμε. Δεδομένα μπορούμε να κάνουμε πολύ ωραία, πολύ καλά πράγματα και αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να συνεχίσουμε έως το τέλος».

Σε ερώτηση για το εάν αισθάνεται πώς ο Ολυμπιακός έδωσε αγωνιστικές απαντήσεις υπογράμμισε πώς «ναι δώσαμε απαντήσεις σε ότι αφορά αυτό το ματς αλλά ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και συνεχίσουμε έτσι». Για τον εξαιρετικό σε αυτόν τον αγώνα Ποντένσε είχε να σταθεί και στα γκολ που βάζει: «Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, όπως όλοι οι παίκτες. Ανταποκρίνεται πολύ καλά σε μεγάλα ματς και σκοράρει σημαντικά γκολ και χρειαζόμαστε αυτό το έξτρα στοιχείο από παίκτες. Δίνει αυτό το κάτι παραπάνω».

Κλείνοντας δεν γινόταν να μην αναφερθούμε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ (στον Ολυμπιακό). Προέρχομαι από μία δύσκολη κατάσταση στην Πορτογαλία και η ομάδα (ο Ολυμπιακός) μου έδωσε τη λύση. Πραγματικά το εκτιμώ. Εκτιμώ αυτήν την ευκαιρία. Για να δείχνω την εκτίμησή μου θα πρέπει να δουλεύω σκληρά και να δίνω τα πάντα όμως όπως είπα ξανά πηγαίνουμε αγώνα τον αγώνα και μέρα με τη μέρα. Προσωπικά πάντα θα δίνω το καλύτερο».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα