Ποντένσε: «Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται να φτάσει τελικό» (vid)

Newsroom
Ο Ντάνιελ Ποντένσε

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αναφερόμενος στην μεγάλη πρόκριση επί της Μακάμπι ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός πάντα ονειρεύεται να φτάσει σε τελικό.

Μετά από μια ονειρική ανατροπή, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 6-1 την Μακάμπι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League. Ο Ντάνιελ Ποντένσε που άνοιξε το σκορ στην Σερβία, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Είμαστε μια ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, αυτό δεν είναι καλό, πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Έχουμε κάνει καλά ματς, Κάναμε καλές εμφανίσεις κόντρα στη Γουεστ Χαμ ή τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε να μπούμε με δύναμη στο ματς και σκοράρουμε δύο γκολ τότε όλα είναι δυνατά. Ξέραμε πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν μας άξιζε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και κάναμε αυτή την ανατροπή.

Πρέπει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα και πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί.

Για την συνέχεια: «Πραγματικά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Είμαστε περήφανοι για τους μικρούς που έφτασαν στον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, ο Ολυμπιακός ονειρεύεται πάντα να φτάσει στον τελικό».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα