Ολυμπιακός: Τα ξεχωριστά videos που είχε ετοιμάσει ο Μεντιλίμπαρ και η πίστη στους παίκτες του

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός εκτός από την ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού είχε ετοιμάσει και ειδικά video για να τους βάλει στο... κλίμα και σε αυτά που θέλει.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πιάσει δουλειά στον Ρέντη και ήδη έχει μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού για τις δυνατότητές τους και το τι περιμένει από αυτούς. Ο Ισπανός όμως θέλει από την πρώτη στιγμή να τους διευκρινίσει το τι θέλει να παίζει.

Δύο σημαντικά στοιχεία για αυτόν είναι το κομμάτι των σωστών καλύψεων και αλληλοκαλύψεων και ένα 2ο το σκέλος της όσο το δυνατόν πιο γρήγορης και σωστής κυκλοφορίας. Ο Μεντιλίμπαρ έκανε και κάτι που δεν έχει κάνει κανένας άλλος τεχνικός από αυτούς που προηγήθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια.

Είχε προνοήσει και είχε ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες του τουλάχιστον 2 video με κομμάτια από τις προηγούμενες ομάδες του για να δείξει εμπράκτως τη βασική φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο. Προφανώς και ο Βάσκος στα 62 του χρόνια ξέρει καλά πώς δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη να περάσει όλα τα... θέλω του. Όπως επίσης πώς ο Ολυμπιακός δεν είναι Σεβίλλη ή άλλη ομάδα που είχε στο παρελθόν.

Ξέρει πώς έχει να κάνει με άλλη συνθήκη. Ωστόσο ο ίδιος έχει τη μεθοδολογία του και τον τρόπο του και είναι σίγουρος πώς θα πετύχει με αυτό το υλικό και αυτούς τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος προπονητής έχει βέβαια την πρώτη του προπονητική αποστολή στο εντός έδρας ματς με τη Φερεντσβάρος την Πέμπτη για το Conference League.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα