Ντιναμό Κιέβου: Back to back «τεσσάρα» πριν τον Άρη

dynamo_kyiv

bet365

Η Ντιναμό Κιέβου περίπου μια εβδομάδα πριν το πρώτο ματς με τον Άρη για τα προκριματικά του Conference League επικράτησε της Όμπολον με 4-2 και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα της.

Η Ντιναμό Κιέβου έχει αρχίσει «καυτά» τη σεζόν. Η αντίπαλος του Άρη στον Γ' προκριματική γύρο του Conference League έχει οκτώ γκολ στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Ουκρανίας, καθώς μετά το 4-1 επί της Μινάι επιβλήθηκε της Όμπολον με 4-2 και έκανε το 2/2.

Ο Βανάτ άνοιξε το σκορ στο 20', ο Γιαρμολένκο ευστόχησε σε πέναλτι στο 31', στο 44' ο ο Τσερνένκο μείωσε σε 2-1 αλλά στο 45+5' ο Μπουγιάλσκι επανέφερε τη διαφορά των δυο γκολ. Στο 50' ο Καράς μείωσε εκ νέου το σκορ αλλά στο 76' ο Γιαρμολένκο με δεύτερη εκτέλεση από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3. Ο Μπούστσαν ήταν στα δοκάρια και οι Τίμτσικ, Ντίατσουκ, Σιρότα και Ντούμπιντσακ συνέθεσαν την τετράδα της άμυνας. Ο Σίντορτσουκ ήταν το «εξάρι» και οι Μπουγιάλσκι - Σαπαρένκο εσωτερικοί μέσοι. Ο Βανάτ είναι στο «9» και οι Καμπάεβ - Γιαρμολένκο τον πλαισίωσαν από τα άκρα.

Το πρώτο ματς με τον Άρη είναι στις 10 Αυγούστου, στις 21:15 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ρεβάνς στις 17 του ίδιου μήνα (20:00) στo Βουκουρέστι, όπου δίνει η Ντιναμό τα ευρωπαϊκά της ματς λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα