Βασιλεία - Σλόβαν: Με ομπρέλες έφυγαν οι διαιτητές για να αποφύγουν τη «βροχή» αντικειμένων (vid)

Βασιλεία - Σλόβαν: Με ομπρέλες έφυγαν οι διαιτητές για να αποφύγουν τη «βροχή» αντικειμένων (vid)

bet365

Ο Σλοβένος διαιτητής, Ομπρένοβιτς και ο βοηθός του έφυγαν προς τα αποδυτήρια με ομπρέλες, για να γλιτώσουν από τα αντικείμενα που πετούσαν οι οπαδοί της Βασιλείας μετά το ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η Βασιλεία έμεινε στο 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και έχασε την ευκαιρία να πάει με προβάδισμα στη Σλοβακία για τη ρεβάνς, με τους ανθρώπους της, πάντως, να έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Σλοβένου ρέφερι, Ομπρένοβιτς.

Ο προπονητής των Ελβετών, Χάικο Φόγκελ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το τελευταίο σφύριγμα και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση του διαιτητή να λήξει το ματς στο 90+5' τη στιγμή που η Βασιλεία εκδήλωνε αντεπίθεση και κυνηγούσε το «buzzer-beater» για το 3-2. Παράπονα υπήρξαν και για αποβολή σε παίκτη της Σλόβαν που δεν καταλογίστηκε ποτέ και γενικά η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά τεταμένη στο φινάλε, κάτι που φάνηκε κι από την αντίδραση των οπαδών των γηπεδούχων οι οποίοι πέταξαν αντικείμενα προς το διαιτητικό τιμ.

Για τον λόγο αυτό, ο Ομπρένοβιτς μαζί με τον βοηθό του έφυγαν υπό τη συνοδεία δύο φροντιστών που άνοιξαν ομπρέλες για να προστάτεψουν τους ρέφερι από τη «βροχή» των αντικειμένων.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα