Europa Conference League: Έβαλε... φωτιά στον όμιλο η Κολωνία

Europa Conference League: Έβαλε... φωτιά στον όμιλο η Κολωνία

Newsroom
Europa Conference League: Έβαλε... φωτιά στον όμιλο η Κολωνία

bet365

Ευστοχώντας το ένα από τα δύο πέναλτι που κέρδισε, η Κολωνία πήρε τη νίκη στην έδρα της Σλοβάσκο και έβαλε... φωτιά ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής στον όμιλο. Τρεις ομάδες για δύο θέσεις.

Η ομίχλη στο γήπεδο της Σλοβάτσκο έφερε την οριστική αναβολή του αγώνα κόντρα στην Κολωνία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, με το παιχνίδι να προγραμματίζεται για σήμερα (28/10) στις 14:00.

Ο γερμανικός σύλλογος τα βρήκε... σκούρα κόντρα στους Τσέχους και χρειάστηκαν δύο πέναλτι για να καταφέρουν να φύγουν με το διπλό. Συγκεκριμένα, στο 51', ο Φλόριαν Κάινζ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Ντιέτζ, όμως ο πορτιέρε της Σλοβάτσκο το απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι οδηγούταν προς την ισοπαλία, ο Κοχούτ ανέτρεψε τον Τίγκες και ο διαιτητής έδειξε για δεύτερη φορά την άσπρη βούλα. Αυτή τη φορά, την εκτέλεση ανέλαβε ο Όντρεϊ Ντούντα, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο στον γερμανικό σύλλογο.

Με αυτή τη νίκη, η Κολωνία παρέμεινε ζωντανή για την πρόκριση και έβαλε... φωτιά στον όμιλό της, καθώς τρεις ομάδες, θα διεκδικήσουν δύο θέσεις στην τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη, η Σλοβάτσκο έμεινε και μαθηματικά εκτός συνέχειας στην Ευρώπη.

Βαθμολογία
1. Παρτίζαν 8
2. Νις 8
3. Κολωνία 7
4. Σλοβάτσκο 4

Τελευταία αγωνιστική 3/11
Κολωνία - Νις
Παρτίζαν - Σλοβάτσκο

@Photo credits: Προσωπικά social media Κολωνία
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα