Τρπισόφσκι: «Ξέρουμε ότι μας περιμένει κόλαση στην Αθήνα»

Newsroom
Τρπισόφσκι: «Ξέρουμε ότι μας περιμένει κόλαση στην Αθήνα»

bet365

O προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, μίλησε για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως τους περιμένει «κόλαση» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

H Σλάβια Πράγας πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα playoffs του Conference League μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού με 2-0. Πλέον οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλούνται να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στη ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης» (11/8, 21:30), έχοντας την στήριξη των οπαδών τους.

Ο τεχνικός των Τσέχων παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τον αγώνα της Λεωφόρου και έδειξε απόλυτα... προετοιμασμένος, κάνοντας λόγο για «κόλαση», αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα της έδρας του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τη ζέστη και την υγρασία.

Οι δηλώσεις του Γίντριχ Τρπισόφσκι:

«Αν θεωρούσαμε πριν από το παιχνίδι ότι οι πιθανότητες να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση ήταν 50-50, τώρα έχουμε αποκτήσει ένα μικρό πλεονέκτημα. Από την άλλη, ξέρουμε τι κόλαση μας περιμένει στην Αθήνα. Και δεν μιλάω μόνο για την ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους, αλλά και για την ασφυκτική ζέστη, και την υγρασία.

Σίγουρα θα θέλει να χρησιμοποιήσει τις επιθετικές του δυνατότητες. Έχει τους παίκτες για να το κάνει. Αν και παίξαμε τέλεια αμυντικά στο πρώτο ματς όταν είχαν την μπάλα, μας έδειξαν πόσο σπουδαίοι και επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν όταν την έχουν στην κατοχή τους. Γι αυτό περιμένουμε να είναι ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι στην Αθήνα».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα