Παναθηναϊκός: Χωρίς Διούδη, με Σαβιέρ, Σαρδέλη, Καμπετσή η λίστα για τα ματς με τη Σλάβια

Παναθηναϊκός: Χωρίς Διούδη, με Σαβιέρ, Σαρδέλη, Καμπετσή η λίστα για τα ματς με τη Σλάβια

Newsroom
Παναθηναϊκός: Χωρίς Διούδη, με Σαβιέρ, Σαρδέλη, Καμπετσή η λίστα για τα ματς με τη Σλάβια

bet365

Ο Σωκράτης Διούδης δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας και προφανώς δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την προσεχή σεζόν, ενώ ο Σπόραρ αναμένεται να εγγραφεί μέχρι την Τετάρτη.

Η UEFA δημοσίευσε την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα δύο παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και η μεγάλη έκπληξη είναι ότι το όνομα του Σωκράτη Διούδη δεν συμπεριλαμβάνεται σ΄ αυτή!

Είναι πλέον σαφές ότι ο διεθνής κίπερ δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την προσεχή περίοδο και πως το δίδυμο των Μπρινιόλι – Λοντίγκιν θα υπερασπίζεται την «πράσινη» εστία.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι για την γ' προκριματική φάση του Conference League στη λίστα συμπεριλήφθηκαν ο νεαρός Γιάννης Σαρδέλης αλλά και οι Αργύρης Καμπετσής, Αντόνιο Σαβιέρ, οι οποίοι μακροπρόθεσμα δεν αποτελούν μέλη του πράσινου πλάνου για την εκκίνηση της σεζόν.

O Σπόραρ υπογράφει στον Παναθηναϊκό

Από τη λίστα του Παναθηναϊκού για τους αγώνες με τους Τσέχους απουσιάζει το όνομα του νεοαποκτηθέντα, Άντρατζ Σπόραρ, διότι όταν εστάλη το αρχικό έγγραφο δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της μεταγραφής του, ωστόσο μέχρι την Τετάρτη (3/8) ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές στη λίστα του και ο Σλοβένος φορ (που δεν είναι απόλυτα έτοιμος) αναμένεται να εγγραφεί στο... πρώτο ευρωπαϊκό ρόστερ του Τριφυλλιού μετά από πέντε χρόνια και τον αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιμπάο στα play offs του Europa League το καλοκαίρι του 2017.

*Μην ψάχνετε στη λίστα για το όνομα του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, καθώς ο Σλοβένος φορ έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο από τη φάση των ομίλων (αν φτάσει μέχρι εκεί ο Παναθηναϊκός), λόγω της συμμετοχής του με την Ντινάμο Κιέβου στα προκριματικά του Champions League εναντίον της Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με τη Σλάβια:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
12.Γιούρι Λοντίγκιν
15.Βασίλης Ξενόπουλος
91.Αλμπέρτο Μπρινιόλι

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
2.Γιώργος Βαγιαννίδης
3.Χουάνκαρ
5.Μπαρτ Σένκεφελντ
11.Κρίστιαν Γκάνεα
14.Φακούντο Σάντσες
23.Χορντουρ Μάγκνουσον
24.Γιώργος Σιδεράς
27.Γιάννης Κώτσιρας
31.Ζβόνιμιρ Σάρλια
44.Αχιλλέας Πούγγουρας

ΜΕΣΟΙ
4.Ρούμπεν Πέρεθ
6.Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
16.Άνταμ Τσέριν
21.Δημήτρης Κουρμπέλης
57.Αντόνιο Σαβιέρ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
7.Φώτης Ιωαννίδης
10.Καρλίτος
22.Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα
34.Σεμπαστιάν Παλάσιος
71.Γιάννης Σαρδέλης

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα