Μπράμπετς: «Στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους»

Newsroom
Μπράμπετς: «Στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους»

bet365

Ο στόπερ του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς ανέφερε μετά τη νίκη επί της Γκόμελ και την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Conference League πως στόχος είναι να βρεθούν οι «κίτρινοι» στους ομίλους.

Αναλυτικά ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για την παρουσία της ομάδας, μετά τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ: «Το ξεκίνημα είναι δύσκολο γιατί πρέπει να προσαρμοστούμε, από σύστημα μέχρι παίκτες και τι ταιριάζει καλύτερα. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Και σήμερα ήταν δύσκολα, όμως υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και πρέπει να αποδείξουμε ότι υπάρχει κι άλλη, κι άλλη ποιότητα. Τα πάντα πρέπει να τα αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το που πιστεύει ότι θα διαφέρει ο φετινός από τον περσινό Άρη: «Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για κάτι τέτοιο. Έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες. Συγκεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι και τη προσπάθεια. Και ο αντίπαλος… παίζει. Ο στόχος είναι η πρόκριση στο Conference League τώρα και συγκεντρωνόμαστε στα παιχνίδια με την Μακάμπι».

Για το γεγονός ότι πέρσι η ομάδα αποκλείστηκε με το καλημέρα αλλά φέτος ξεκίνησε τη σεζόν με 2/2 νίκες: «Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε έτσι. Ακόμα και αν δεχθήκαμε γκολ στην αρχή του περασμένου αγώνα. Ήταν πολύ καλό παιχνίδι το πρώτο. Ήταν επίσης σημαντικό ότι τώρα, μετά το 1-1 δεν τα παρατήσαμε και κερδίσαμε. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν θέλει να σχολιάσει κάτι αναφορικά με τις φήμες για το ενδιαφέρον της Λέγκια: «Αυτή τη στιγμή είναι… φήμες. Είμαι εδώ και χαρούμενος, δεν έχω ακούσει τίποτα και δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση. Απ’ όσο γνωρίζω, ούτε η ομάδα έχει δεχθεί πρόταση. Ο μόνος μου στόχος είναι η πρόκριση στο Conference League. Είμαι χαρούμενος στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα