Οντουμπάτζο: «Σημαντικό πως προκριθήκαμε με δύο νίκες»

Newsroom
Οντουμπάτζο: «Σημαντικό πως προκριθήκαμε με δύο νίκες»

bet365

Στο ότι ο Άρης προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League με δύο νίκες επί της Γκόμελ, στάθηκε ο Μόζες Αντουμπάτζο.

Αναλυτικά ο Οντουμπάτζε μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ήταν ο δεύτερος αγώνας μας και ήταν σημαντικό που πήραμε και 2 νίκες. Επίσης ήταν σημαντικό πως ήταν όλη η ομάδα σε αυτά τα δύο παιχνίδι και παρουσιάσαμε βελτίωση, κάτι που θέλαμε. Πάντα θέλεις να προοδεύεις, αυτό ήταν το σημαντικό όπως και η πρόκριση. Πάντα πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο, όλοι πάντα προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Σημαντικό να βρούμε… χημεία. Και εντός και εκτός γηπέδου προσπαθούμε να γίνουμε μία… οικογένεια, χαμογελάμε και δίνουμε τον καλύτερο ςεαυτό μας για να γίνουμε καλύτεροι, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο».

Για την Μακάμπι: «Δεν ξέρω κάτι για την Μακάμπι, ο προπονητής θα μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα για την πρόκριση».

Για την συνάντηση του ξανά με τον Άντι Γκρέι: «Δεν μπορούμε να αποφύγουμε ο ένας τον… άλλο. Είναι καλό να βλέπεις ένα γνώριμο πρόσωπο στα αποδυτήρια και ελπίζω να πετύχουμε πολλά».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα