Νεβίνσκι: «Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε, αν περάσει ο Άρης μακάρι να βρεθεί στους ομίλους»

Newsroom
Νεβίνσκι: «Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε, αν περάσει ο Άρης μακάρι να βρεθεί στους ομίλους»

bet365

Ο τεχνικός της Γκόμελ, Βλάντιμιρ Νεβίσκι μιλώντας για τη ρεβάνς της ήττας με 5-1 από τον Άρη, ανέφερε πως η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση τονίζοντας πως αν περάσουν οι «κίτρινοι» εύχεται να βρεθούν στους ομίλους.

Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις χάσει στο πρώτο ματς με 5-1 και παίζεις τη ρεβάνς όχι στην έδρα σου, αλλά σε αυτή του αντιπάλου και χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίας της UEFA στις ομάδες της Λευκορωσίας, οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι πολλές. Η Γκόμελ έχασε με 5-1 από τον Άρη, με τον Βλάντιμιρ Νεβίσκι να αναφέρει στην συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για την πρόκριση.

Αν δεν τα καταφέρει, ο τεχνικός της Γκόμελ ευχήθηκε στον Άρη να περάσει στους ομίλους του Conference League. Αναλυτικά ο Νεβίσκι ανέφερε τα εξής: «Αναλύσαμε το παιχνίδι μαζί με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Το 5-1 είναι βαρύ αλλά δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων. Έχουμε αυτοπεποίθηση ότι θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι, για να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνει καλύτερα η ομάδα του: «Διαπιστώσαμε ότι κάναμε πάρα πολλά λάθη. Το βασικό σχέδιο είναι να περιορίσουμε τα λάθη, ώστε να μη δεχθούμε και πάλι πολλά γκολ. Η επιθετική γραμμή του Άρη είναι πολύ ισχυρή. Είναι παίκτες ικανοί ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, κάτι που δε κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να πατάμε στη περιοχή και να τελειώνουμε τις φάσεις μας».

Για την εικόνα της Γκόμελ και την πορεία της στο πρωτάθλημα: «Είμαστε μια ολοκαίνουργια ομάδα φέτος. Από την περσινή ομάδα έμειναν μόλις 2. Θέλουμε να δέσουμε και να παίξουμε όσο πιο ομαδικά γίνεται. Για το πρωτάθλημα, είμαστε στην 8η θέση. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος αλλά θέλουμε να σκαρφαλώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές. Πρώτα ο κορονοϊός, τώρα ο πόλεμος. Τώρα προσπαθούμε να μην τα σκεφτόμαστε αυτά, να κοιτάζουμε το ποδόσφαιρο και να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για την εικόνα του Άρη και αν μπορεί να προχωρήσει: «Εύχομαι να είναι η ομάδα μου στον επόμενο γύρο. Εύχομαι πολύ καλή τύχη και να προκριθεί στην φάση των ομίλων, αν ο Άρης είναι ο νικητής του ζευγαριού μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα