Γκομίς: «Η φιλοσοφία του Λουτσέσκου είναι εμπνευσμένη από τον Γκουαρδιόλα»

Γκομίς: «Η φιλοσοφία του Λουτσέσκου είναι εμπνευσμένη από τον Γκουαρδιόλα»

Newsroom
Γκομίς: «Η φιλοσοφία του Λουτσέσκου είναι εμπνευσμένη από τον Γκουαρδιόλα»
Ο Μπαφετιμπί Γκομίς αποθέωσε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας σε γαλλική εκπομπή, λίγες ώρες πριν το ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Μαρσέιγ.

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς, ο οποίος διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας με τη φανέλα της Γαλατασαραϊ, μετά το σούπερ πετυχημένο πέρασμά του από την Αλ Χιλάλ.

Στη δεύτερη, ο Γκομίς είχε άριστη συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας, του Κυπέλλου αλλά και του Champions League Ασίας.

Με αφορμή τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα (14/04, 22:00, Live Gazzetta, CosmoteSport 2HD), εκεί όπου θα βρίσκεται το Gazzetta παρέα με τη Novibet, ο σπουδαίος επιθετικός μίλησε στο «lephoceen.fr» και έπλεξε το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας πως οι τεχνικές του Ρουμάνου τεχνικού είναι εμπνευσμένες από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Ο Ράζβαν ήταν δίπλα μου όταν τον χρειάστηκα. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού που έχει είναι εμπνευσμένη από τον Γκουαρδιόλα. Θα ήθελα να προπονήσει μία γαλλική ομάδα, τον έχω προωθήσει σε πολλούς προέδρους. Για μένα, μπορεί άνετα να προπονήσει μία ομάδα των πρώτων έξι ομάδων της Ligue 1 και μπορεί να εκπλήξει πάρα πολύ κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκομίς στο γαλλικό Μέσο.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα