Σαμπάολι: «Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου δεν ήταν σωστές»

Newsroom
Σαμπάολι: «Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου δεν ήταν σωστές»
Ο τεχνικός της Μαρσέιγ σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχετικά με τη μετακίνηση των Γάλλων οπαδών στη ρεβάνς της Τούμπας.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα στη Γαλλία, όπου τόνισε για τη Μαρσέιγ πως «καλύτερα να μην έρθετε με τους οπαδούς σας στη Θεσσαλονίκη» δεν προκάλεσαν μόνο την αντίδραση του προέδρου του γαλλικού συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια.

Πάνω σε αυτές τοποθετήθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και ο προπονητής της ομάδας της Μασσαλίας, Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος τόνισε πως η θέση που πήρε ο Λουτσέσκου δεν ήταν σωστή.

«Μιλάμε για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Χρειάζεται καλύτερη συμπεριφορά. Ελπίζω να μπορεί ο κόσμος να πάει στο γήπεδο στη ρεβάνς. Οι δηλώσεις του αντιπάλου προπονητή δεν ήταν σωστές. Εμείς θέλουμε να γίνει μια ήσυχη ρεβάνς και να κερδίσει ο καλύτερος στο γήπεδο», ανέφερε ο Σαμπάολι και πρόσθεσε αναφορικά με τη ρεβάνς της Τούμπας:

«Έπρεπε να είχαμε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Η πρόκριση πλέον θα κριθεί στην Ελλάδα, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση επιθετικά και είναι θετικό αυτό. Θα έχουμε κάποιες απουσίες στη ρεβάνς και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε νεαρούς».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα