Καραμπάγκ - Μαρσέιγ: Χωρίς VAR στο Conference παραλίγο να μετρήσει γκολ με χέρι αλά... Μαραντόνα! (vid)

Καραμπάγκ - Μαρσέιγ: Χωρίς VAR στο Conference παραλίγο να μετρήσει γκολ με χέρι αλά... Μαραντόνα! (vid)

bet365

Ο ρέφερι του Καραμπάγκ-Μαρσέιγ «έκλεισε» τα μάτια σε πεντακάθαρο γκολ με το χέρι για τους γηπεδούχους, αλλάζοντας τελικά απόφαση μετά την παραδοχή του σκόρερ!

Η απουσία του VAR από το Conference League είναι δεδομένο ότι θα έχει συνέπεια πολλές λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις κι αναπόφευκτα κάποιες από αυτές θα οδηγούν σε γκολ. Αυτό που πήγε να γίνει όμως στον αγώνα της Καραμπάγκ κόντρα στη Μαρσέιγ, θα ήταν εξωφρενικό. Ο φορ των Αζέρων, Γουατζί, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση... αλά «χέρι του θεού», ο Πολωνός ρέφερι Φρανκφόσκι, όμως, δεν αντιλήφθηκε την παράβαση και έδειξε κανονικά σέντρα!

Οι αντιδράσεις των παικτών της Μαρσέιγ όπως είναι λογικό ήταν έντονες, αφού όλοι είδαν με γυμνό μάτι τη μπάλα να φεύγει από το χέρι του Σενεγαλέζου επιθετικού. Χωρίς το VAR, λοιπόν, ο Φρανκόφσκι χρειάστηκε αρκετά λεπτά διαβουλεύσεων με τους βοηθούς του και πιθανώς και κάποιον εξωτερικό παράγοντα, για να πάρει πίσω τελικά την απόφαση αφού ο σκόρερ, Βατζί και οι συμπαίκτες του παραδέχθηκαν την παράβαση έπειτα από παρότρυνση του προπονητή τους, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ!

Δείτε την απίθανη φάση:

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα