Μίντιλαντ: Ενισχύθηκε με Ορτίζ στο κέντρο της άμυνας η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Βασίλης Μπαλατσός
Μίντιλαντ: Ενισχύθηκε με Ορτίζ στο κέντρο της άμυνας η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

bet365

Περίπου δυο εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Conference League, η Μίντιλαντ ενισχύθηκε στο κέντρο της άμυνας της, καθώς απέκτησε με δανεισμό τον Κολομβιανό στόπερ, Πάμπλο Ορτίζ.

Τη μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει των δυο αγώνων με τον ΠΑΟΚ για το Conference League συνεχίζει η Μίντιλαντ. H πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Δανίας μετά την προσθήκη του Βάγκνερ Λοβ στη γραμμή κρούσης και το «μπαμ» με τον δανεισμό του Μαξ Μέγιερ για την αναβάθμιση της μεσαίας της γραμμής προχώρησε σε κίνηση και στα μετόπισθεν, με την απόκτηση του Κολομβιανού στόπερ Πάμπλο Ορτίζ, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το 2023 από την Αμέρικα ντε Κάλι.

Ο υψηλόσωμος (1,90 μ.) αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε 55 συμμετοχές συνολικά με τη φανέλα της Αμέρικα ντε Κάλι, κατέκτησε το πρωτάθλημα Κολομβίας το 2020, ενώ πάρα την νεαρή του ηλικία (21 ετών) έχει εμπειρία από Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα.

Θυμίζουμε πως η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ για τα Play Off του Conference League, θα διεξαχθεί στη Δανία στις 17/2 στις 19:45, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη μια εβδομάδα αργότερα (24/2, 22:00).

@Photo credits: Twitter: FC Midtjylland
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα