Τότεναμ - Ρεν: Οι Γάλλοι διαψεύδουν για αναβολή και κατεβαίνουν κανονικά στο ματς!

Newsroom
Τότεναμ - Ρεν: Οι Γάλλοι διαψεύδουν για αναβολή και κατεβαίνουν κανονικά στο ματς!

bet365

Με ανακοίνωσή της η Ρεν ισχυρίστηκε ότι δεν έχει επικυρωθεί επίσημα από την UEFA η αναβολή του αγώνα κόντρα στην Τότεναμ και πως αναμένει την κανονική διεξαγωγή του το βράδυ της Πέμπτης (9/12, 22:00), κατηγορώντας τους Σπερς για μονομερή απόφαση χωρίς επαρκή στοιχεία.

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση αναβολής του ματς της Τότεναμ κόντρα στη Ρεν, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού στο «στρατόπεδο» των Σπερς. Όπως ήταν ήδη γνωστό, οι Λονδρέζοι «χτυπήθηκαν» από Covid-19 με 11 συνολικά κρούσματα, ενώ ο Αντόνιο Κόντε έκανε λόγο για μόλις μία 11άδα διαθέσιμων ποδοσφαιριστών για τα προσεχή ματς με τους Γάλλους και τη Μπράιτον. Κι ενώ αναμένει ακόμη την επικύρωση του αιτήματος αναβολής που έχει υποβάλει για το ματς πρωταθλήματος, ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε πως το παιχνίδι κόντρα στους Βρετόνους αναβλήθηκε οριστικά, κάτι που ήρθε να διαψεύσει με επίσημη θέση το γαλλικό κλαμπ!

Συγκεκριμένα, η Ρεν ισχυρίζεται πως στην τηλεδιάσκεψη που είχαν οι εκπρόσωποί της με την UEFA και την Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης, η διευθύντρια ποδοσφαίρου των Σπερς εξέφρασε απλά την πρόθεσή της να μη διεξαχθεί ο αγώνας, δίχως την επιβεβαίωση της απόφασης από τη διοργανώτρια αρχή. Παράλληλα, άφησε αιχμές για ανεπαρκή στοιχεία και ασάφειες των Άγγλων, οι οποίοι δεν δήλωσαν τον ακριβή αριθμό κρουσμάτων και κατά συνέπεια δεν έγινε ποτέ γνωστό αν πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις των 13 παικτών + ενός τερματοφύλακα που απαιτούνται βάσει πρωτοκόλλου για να διεξαχθεί μία αναμέτρηση.

Έτσι, οι άνθρωποί της φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα σαν να πρόκειται να γίνει κανονικά η σέντρα, από τη στιγμή που δεν προκύπτει επίσημη ανακοίνωση της UEFA.

Στο τέλος της ανακοίνωσης, μάλιστα, η Ρεν κατηγορεί την Τότεναμ για έλλειψη fair play, καθώς λίγες ώρες πριν από την τηλεδιάσκεψή μέσω της οποίας οι Σπερς εξέφρασαν την πρόθεσή τους να αναβληθεί ο αγώνας, οι ίδιοι είχαν στείλει e-mail με το οποίο επιβεβαίωναν τη διεξαγωγή του!

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα