Conference League: Με το... αριστερό η Ανόρθωση, πεντάρα η Ρόμα (vid)

Newsroom
Conference League: Με το... αριστερό η Ανόρθωση, πεντάρα η Ρόμα (vid)

bet365

Αρνητική πρεμιέρα για την Ανόρθωση στο Conference League, με την Παρτιζάν να παίρνει το διπλό και να αφήνει τους Κύπριους στο μηδέν (0-2). Πεντάρα με ανατροπή η Ρόμα, σκόρερ ο Παυλίδης στην ισοπαλία της Άλκμααρ.

Η επιστροφή σε ευρωπαϊκό όμιλο μετά από 12 χρόνια συνδυάστηκε με ήττα για την Ανόρθωση. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσμπάγια και των Ρισβάνη, Χριστοδουλόπουλου (βασικοί) και Καλτσά (αλλαγή στο 76') γνώρισε εντός έδρας ήττα από την ανώτερη Παρτιζάν στην πρεμιέρα (0-2) κι έμεινε τρεις βαθμούς πίσω στο κυνήγι της 2ης θέσης αφού η Γκενκ πήρε επίσης το τρίποντο κόντρα στη Φλόρα Ταλίν.Τα γκολ για τους Σέρβους σημείωσαν οι Μένιγκ (42') και Γκόμες (68'), με τον Μιλίκοβιτς να έχει δοκάρι νωρίς στο ματς (15').

Την ίδια ώρα για τον 3ο όμιλο στο «Ολίμπικο», η Ρόμα έκανε πάρτι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και το 6Χ6 σε επίσημα ματς στη νέα σεζόν, έστω κι αν όλα ξεκίνησαν από γκολ των φιλοξενούμενων με τον Κάρεϊ στο 10'. Δύο υπέροχα γκολ από Πελεγκρίνι και Ελ-Σαράουι ανέτρεψαν το ματς πριν από το ημίχρονο (25-38') και μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πάτησε το «γκάζι». Πελεγκρίνι ξανά (62'), Μαντσίνι (82') και ο σούπερ φορμαρισμένος Έιμπραχαμ με άριστο σκαφτό πλασέ (84') έγραψαν το τελικό 5-1, παίζοντας και με παίκτη περισσότερο από την αποβολή του Βίλντσχουτ στο 80'.

Πρώτο γκολ στην καριέρα του σε ευρωπαϊκό όμιλο πέτυχε ο Βαγγέλης Παυλίδης, το οποίο, όμως, δεν ήταν αρκετό να χαρίσει τη νίκη στην Άλκμααρ απέναντι στη Ράντερς (2-2). Ο Έλληνας φορ έκανε το 1-2 στο τέλος του πρώτου μέρους παίρνοντας το rebound μετά την απόκρουση του Δανού κίπερ στην κεφαλιά του σε πρώτο χρόνο και σκόραρε για πρώτη φορά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τα δύο γκολ σε προκριματικά ως παίκτης της Βίλεμ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ανόρθωση - Παρτιζάν 0-2
Γιάμπλονετς - Κλουζ 1-0
Μπόντο - Ζόρια 3-1
Ράντερς - Άλκμααρ 2-2
Ρόμα - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 5-1

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 19:45

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα