Παρέμβαση της FIFA για να στείλουν οι Τούρκοι την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο!

Παρέμβαση της FIFA για να στείλουν οι Τούρκοι την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο!

Παρέμβαση της FIFA για να στείλουν οι Τούρκοι την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο!

bet365

Η τουρκική ομοσπονδία δεν έχει στείλει την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο στον Άρη και οι «κίτρινοι» υποψιάζονται ότι η συμπεριφορά των Τούρκων σχετίζεται με όλα όσα συνέβησαν με την αποστολή της Γαλατάσαραϊ.

Το αίτημα προς την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για την αποστολή της μπλε κάρτας του Φαμπιάνο στάλθηκε την περασμένη εβδομάδα, δίχως αυτό να ικανοποιηθεί. Στον Άρη υποψιάζονται ότι η συμπεριφορά της τουρκικής ομοσπονδίας οφείλεται στο περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα με την αποστολή της Γαλατάσαραϊ δεδομένης και της αντίδρασης που έβγαλε η τουρκική ομάδα και σύμφωνα με όλα όσα διέρρευσαν από την ΠΑΕ Άρης, μέσω της ΕΠΟ, υπήρξε παρέμβαση της FIFA ούτως ώστε να συμμορφωθεί η γειτονική ομοσπονδία και να κάνει το αυτονόητο. Δηλαδή, να στείλει την μπλε κάρτα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού ούτως ώστε να εκδοθεί το δελτίο του.

Πλέον οι «κίτρινοι» δίνουν μάχη με τον χρόνο καθώς το ζήτημα της έκδοσης του δελτίου του παίκτη θα πρέπει να έχει διευθετηθεί μέχρι την Πέμπτη (22/7) ούτως ώστε ο Φαμπιάνο να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Αστάνα. Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου βρίσκεται η χρησιμοποίηση του παίκτη στο δεύτερο παιχνίδι (29/7) στο «Κλ. Βικελίδης».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EUROPA CONFERENCE LEAGUE NEWS FEED