Μεγάλα κέρδη για τους νικητές του Πάμε Στοίχημα στο Ευρωπαϊκό

Μεγάλα κέρδη για τους νικητές του Πάμε Στοίχημα στο Ευρωπαϊκό
Τέσσερις παίκτες προέβλεψαν σωστά τα σκορ 3-3 στους αγώνες Κροατία-Ισπανία και Γαλλία-Ελβετία.

Χορταστικό θέαμα, πολλά γκολ, έντονες συγκινήσεις, ανατροπές και εκπλήξεις. Τα είχε όλα η χτεσινή ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ισπανία κέρδισε με 5-3 στην παράταση την Κροατία και η Ελβετία απέκλεισε με 5-4 στα πέναλτι την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία. Οι δύο αγώνες, στην κανονική τους διάρκεια, έληξαν ισόπαλοι με το ίδιο σκορ 3-3.

Σε Σκιάθο, Ρόδο, Χερσόνησο και Άγιο Ιωάννη Ρέντη οι νικητές

Τέσσερις παίκτες του Πάμε Στοίχημα προέβλεψαν σωστά τα ακριβή σκορ 3-3 και στα δύο παιχνίδια Κροατία-Ισπανία και Γαλλία-Ελβετία.

• Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Σκιάθο, συμπεριέλαβε τα 2 ακριβή σκορ σε γκρουπ και με 10 ευρώ κέρδισε 13.490 ευρώ.
• Ένας άλλος μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, έβαλε τα 2 ακριβή σκορ σε σύστημα 1-2 και με 4,50 ευρώ κέρδισε 8.314,50 ευρώ.
• Δύο ακόμα νικητές, σε καταστήματα του ΟΠΑΠ στη Ρόδο και τη Χερσόνησο, έπαιξαν με 1 ευρώ τα 2 ακριβή σκορ και κέρδισαν 5.396 ευρώ και 5.041 ευρώ, αντίστοιχα.

Επιστροφή Στοιχήματος στον αγώνα Γαλλία-Ελβετία

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα που υποστήριζαν την πρόκριση της Γαλλίας δεν αγχώθηκαν για την έκβαση των πέναλτι στον αγώνα με την Ελβετία αφού σε αυτό το Ευρωπαϊκό υπάρχει η «Επιστροφή Στοιχήματος». Για τις προωθητικές ενέργειες του Πάμε Στοίχημα ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

EURO NEWS FEED