Γκρίλις: «Δίχως κρούσματα έχουμε δυο σε καραντίνα και η Σκωτία με κρούσμα κανέναν σε απομόνωση»!

Κώστας Ζάλιαρης
Γκρίλις: «Δίχως κρούσματα έχουμε δυο σε καραντίνα και η Σκωτία με κρούσμα κανέναν σε απομόνωση»!
Ο Τζακ Γκρίλις απόρησε, όπως απορεί και όλος ο κόσμος, με την κατάσταση που επικρατεί στην εθνική Αγγλίας λόγω της επαφής των Μάουντ και Τσίλγουελ με τον Γκίλμουρ που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Τσέλσι συζητούσαν για περίπου 20 λεπτά αγκαλιασμένοι και δίχως μάσκες μετά το ντέρμπι της Αγγλίας με την Σκωτία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Το πρωί της Δευτέρας υπήρξε επίσημη ενημέρωση για το θετικό τεστ του Μπίλι Γκίλμουρ, η Αγγλία έβαλε σε καραντίνα τους Μάουντ και Τσίλγουελ βάσει Πρωτοκόλλου, ενημερώθηκαν σχετικά και οι υγειονομικές Αρχές, όμως, από τη Σκωτία... απόλυτη σιωπή!

Άπαντες στην Αγγλία έκαναν τεστ, βγήκαν όλοι αρνητικοί, ωστόσο, οι Μάουντ και Τσίλγουελ θα παραμείνουν απομονωμένοι μέχρι τις 28 του μηνός χάνοντας κατά πάσα πιθανότητα και το ματς των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι Σκωτσέζοι άφησαν εκτός μονάχα το κρούσμα, ο Άρμστρονγκ πήρε τη θέση του Γκίλμουρ στο παιχνίδι με την Κροατία και όλοι οι υπόλοιποι ήταν διαθέσιμοι.

«Είναι πολύ περίεργο το γεγονός πως εμείς είμαστε όλοι καθαροί από τον κορονοϊό κι έχουμε δυο άτομα σε καραντίνα, αλλά η Σκωτία δεν έχει κανέναν σε απομόνωση παρά το γεγονός πως είχαν το κρούσμα ανάμεσά τους...» είπε ο Τζακ Γκρίλις και όλοι σκέφτονται ακριβώς το ίδιο...

 

EURO Τελευταία Νέα