Euro 2020: Η Ιταλία κόντρα στην Αυστρία στους «16»

Euro 2020: Η Ιταλία κόντρα στην Αυστρία στους «16»
Η Ιταλία με την κορυφαία παρουσία ever σε φάση ομίλων, θα κοντραριστεί με την Αυστρία στο “Γουέμπλεϊ το ερχόμενο Σάββατο, ενώ Ολλανδία και Ουαλία περιμένουν ακόμα τους αντιπάλους τους.

Η Ιταλία εντυπωσιάζει στο Euro 2020, όπου με τρεις νίκες, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ, στην κορυφαία της ever παρουσία σε φάση ομίλων, εξασφάλισε πανεύκολα την πρόκρισή της από τη 2η κιόλας αγωνιστική. Περίμενε υπομονετικά τον αντίπαλό της στους “16” και αυτή θα είναι η Αυστρία, κάτι που καθιστά τη Σκουάντρα Ατζούρα το μεγάλο φαβορί για να φτάσει στα προημιτελικά. Οι δύο χώρες θα κοντραριστούν το βράδυ του Σαββάτου (22:00) στο “Γουέμπλεϊ”.

Οι Αυστριακοί με τη νίκη τους επί της Ουκρανίας στο πιο κρίσιμο ματς για τον 3ο όμιλο, εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο πίσω από την Ολλανδία και για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίνεται από τη φάση των ομίλων. Η ομάδα του Φράνκο Φόντα έκανε δύο νίκες σε ένα γκρουπ που όλα δείχνουν πως δεν θα βγάλει τρίτη ομάδα για την επόμενη φάση.

Οσον αφορά τη 2η του 1ου ομίλου, Ουαλία, θα πρέπει υπομονετικά να περιμένει, ώστε να μάθει τον 2ο του 5ου ομίλου, ενώ η 1η του 3ου ομίλου, Ολλανδία, τον 3ο που θα περάσει από 4ο, 5ο ή 6ο όμιλο.

 

EURO Τελευταία Νέα