Αρναούτοβιτς: Τιμωρία μιας αγωνιστικής για τις χυδαίες ύβρεις

Αρναούτοβιτς: Τιμωρία μιας αγωνιστικής για τις χυδαίες ύβρεις

Κώστας Ζάλιαρης
Αρναούτοβιτς: Τιμωρία μιας αγωνιστικής για τις χυδαίες ύβρεις
Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς κατάφερε να τιμωρηθεί μόλις με μια αγωνιστική τις χυδαίες ύβρεις που εξαπέλυσε προς τον Αλιόσκι μετά το γκολ που πέτυχε στη νίκη (3-1) της Αυστρίας απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία.

Ο άλλοτε άσος της Γουέστ Χαμ και νυν της κινεζικής Shanghai Port, φέρεται να εξαπέλυσε βαρύτατες εκφράσεις προς τον Αλιόσκι, φωνάζοντας τη στιγμή που είχε σκοράρει για την Αυστρία: «Γ...ω τη μάνα σου την Αλβανίδα».

Μάλιστα, προσπάθησε κάπως να διορθώσει τις εντυπώσεις με δημόσιο μήνυμά του, όπου παραδεχόταν ότι ειπώθηκαν πολλά πάνω στην ένταση της στιγμής, αλλά ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστής.

Αν και υπήρχε σοβαρότατος κίνδυνος να τιμωρηθεί με μεγάλη αυστηρότητα και να χάσει το υπόλοιπο Euro, ο Μάρκο Αρναούτοβιτς τελικά θ' απουσιάσει μονάχα από το προσεχές ματς της Αυστρίας απέναντι στην Ολλανδία, το βράδυ της Πέμπτης (17/6, 22:00, ΑΝΤ1 και live από το gazzetta.gr).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα