Παβάρ: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα Ζιρού - Μπαπέ»

Παβάρ: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα Ζιρού - Μπαπέ»

Κώστας Τόπας
Παβάρ: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα Ζιρού - Μπαπέ»
Ο Μπέντζαμιν Παβάρ θέλησε να ξεκαθάρισε πως το κλίμα στα αποδυτήρια της εθνικής Γαλλίας είναι άριστο και πως δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ του Ολιβιέ Ζιρού και τον Κιλιάν Μπαπέ.

Η «Equipe», αποκάλυψε ότι ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν «έβραζε» με τα σχόλια του Ζιρού μετά το τέλος του αγώνα, καθώς ο στράικερ της Τσέλσι εξέφρασε τα παράπονα του για το γεγονός ότι δεν έπαιρνε τις πάσες που θα ήθελε από τον Μπαπέ.

Ωστόσο, ο συμπατριώτης του και αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Μπέντζαμιν Παβάρ αρνήθηκε να κατηγορήσει κάποιων εκ των δύο και τόνισε πως επικρατεί οικογενειακό κλίμα στις τάξεις των «τρικολόρ».

«Υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα από τότε που είμαι εδώ. Όλοι τα πηγαίνουμε καλά, μπορείτε να δείτε ότι στις προπονήσεις που είναι ανοιχτές, υπάρχει χρόνος να κάνουμε αστεία μεταξύ μας. Υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω από το γήπεδο. Δεν υπάρχει καμία κόντρα.

Ο Ολιβιέ (σ.σ Ζιρού) είναι ο Ολιβιέ. Αντιμετώπισε δύσκολες στιγμές αλλά κατάφερε να σηκωθεί και να μας βοηθήσει όποτε τον χρειαζόμαστε. Είτε ερχόμενος από τον πάγκο είτε ως βασικός. Συνεχίζει να βοηθάει και με τα γκολ που σημειώνει. Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχε με την Βουλγαρία», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

EURO Τελευταία Νέα