Καντέ: Ο Μακρόν τον στηρίζει για τη Χρυσή Μπάλα! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Καντέ: Ο Μακρόν τον στηρίζει για τη Χρυσή Μπάλα! (vids)
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Μανουέλ Μακρόν, εξέφρασε την τρομερή εκτίμηση που τρέφει στον Ενγκολό Καντέ και θέλει να τον δει να κατακτά τη Χρυσή Μπάλα!

Το καλύτερο παιδί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ενγκολό Καντέ, έχει κερδίσει μέχρι και τον Πρόεδρο της χώρας του, ο οποίος την Πέμπτη επισκέφθηκε τον Ντεσάν και τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας πριν από την έναρξη του Euro.

Στο περιθώριο της συνάντησής του με τους διεθνείς, στους οποίους φυσικά ευχήθηκε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο Μακρόν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Ενγκολό Καντέ για τον οποίο είχε να πει:

«Είναι σπουδαίος και είναι ένα πραγματικό παράδειγμα για τα νέα παιδιά της χώρας μας που προσπαθούν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Αν ξαναδεί κανείς τη σεζόν που έκανε ο Καντέ, θα καταλάβει ότι αξίζει τη Χρυσή Μπάλα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι το ίδιο καλός και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα