Σφιντέρσκι: Η ευκαιρία και η εθνική ομάδα

Σφιντέρσκι: Η ευκαιρία και η εθνική ομάδα

bet365

Νέα δημοσιεύματα στην Πολωνία γύρω από το ενδεχόμενο κλήσης του «καυτού» Πολωνού επιθετικού του ΠΑΟΚ στην εθνική ομάδα για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ελλάδα - Βοσνία και αμέρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σ’ όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πολωνίας, αλλά οι εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ και οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα, έχουν ανοίξει την κουβέντα αναφορικά με το ενδεχόμενο κλήσεις του στη «μεγάλη» εθνική ομάδα της χώρας του.

Από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μετά το όνομα του Πολωνού επιθετικού υπάρχει σε πολλές αναφορές και ρεπορτάζ γύρω από την εθνική ομάδα, που να σημειωθεί ότι έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα τελικά του Euro 2020.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης, τον προσεχή Νοέμβριο, απέναντι στο Ισραήλ (εκτός) και την Σλοβενία (εντός), προσφέρουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον ομοσπονδιακό προπονητή, Γέρζι Μπρέτσεκ, να δει κάποιους ποδοσφαιριστές, με τον Σφιντέρσκι να είναι, όπως αναφέρεται και την Τρίτη (15/10) στις εναλλακτικές επιλογές του προπονητή της εθνικής Πολωνίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα