Εθνική: Με Κούτρη η προπόνηση των διεθνών

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Με Κούτρη η προπόνηση των διεθνών

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας με δεδομένο το πρόβλημα τραυματισμού του συμπαίκτη του, Κώστα Τσιμίκα.
Οι αρχικές κλήσεις του Ολλανδού τεχνικού ήταν: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας & Ρέτσος. Ο Κούτρης είναι η επιλογή που θα καλύψει τον Τσιμίκα λόγω του προβλήματος του διεθνούς αρ. μπακ των Πειραιωτών.
Η σχετική ενημέρωση:
Άρχισε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες εναντίον της Ιταλίας (12/10, Ρώμη) και της Βοσνίας (15/10, ΟΑΚΑ), στο πλαίσιο των European Qualifiers. Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επελέγη ο Λεονάρντο Κούτρης στη θέση του Κώστα Τσιμίκα & ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επρόκειτο να ενσωματωθεί μετά τη λήξη της εναρκτήριας προπόνησης. Η αυριανή (σ.σ. Τρίτης) προπόνηση των διεθνών είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα