Παυλίδης: «Ντοπιέτα» στη νίκη της Άλκμααρ, στην κορυφή των σκόρερ στην Ολλανδία!

Παυλίδης: «Ντοπιέτα» στη νίκη της Άλκμααρ, στην κορυφή των σκόρερ στην Ολλανδία!

Νίκος Κικίδης
pavlidis_alkmaar_conference

bet365

Ασταμάτητος ο Βαγγέλης Παυλίδης, υπέγραψε τη νίκη της Άλκμααρ επί της Αλμέρε Σίτι (4-1) με δυο γκολ και δίνει μάχη με τον Σαντιάγο Χιμένες της Φέγενορντ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Δεν σταματά να σκοράρει ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε τρελή φόρμα και το απέδειξε ξανά στη νίκη της Άλκμααρ με 4-1 κόντρα στην Αλμέρε Σίτι, την οποία φιλοδώρησε με δυο γκολ.

Αφού άνοιξε το σκορ για την Άλκμααρ στο 7΄, πρόσθεσε και το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις με υπέροχο σουτ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Μόλις κοντρόλαρε τη μπάλα κοίταξε κατευθείαν την αντίπαλη εστία, έδωσε τα κατάλληλα φάλτσα στη μπάλα και με μια περίεργη τροχιά κατάφερε να τη στείλει στο δοκάρι κι από εκεί στα δίχτυα.

Αυτό ήταν το γκολ Νο.18 για τον Παυλίδη στην Eredivisie και μοράζεται την κορυφή των πρώτων σκόρερ του πρωταθήματος παρέα με τον Σαντιάγο Χιμένες της Φέγενορντ, με τους δυο τους να δίνουν γερή μάχη τον τον τίτλο του πρώτου «κανονιού» στην Ολλανδία.

Παράλληλα έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Άλκμααρ που φτάνει τα 26 γκολ στην Eredivisie σε ένα ημερολογιακό έτος, πίσω μόνο από τον Κις Κιστ που σταμάτησε στα 31 το 1977.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα