Φέγενορντ - Go Ahead Eagles 3-0: Στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από έξι χρόνια!

Νίκος Κικίδης
Πρωταθλήτρια η Φέγενορντ

bet365

Η Φέγενορντ επικράτησε 3-0 των Go Ahead Eagles και... καθαίρεσε τον Άγιαξ, κατακτώντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ολλανδίας έπειτα από έξι χρόνια.

Οι οπαδοί είχαν ετοιμάσει γιορτινό κλίμα στο «Ντε Καιπ» με πανό μήκους 550 μέτρων και οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν να μην τους απογοητεύσουν!

Επικρατώντας 3-0 των Go Ahead Eagles, η Φέγενορντ έκανε το καθήκον της για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ολλανδίας δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Τα γκολ των Ιντρίσι, Χιμένεθ και και Ιγκόρ Παϊσάο υπέγραψαν τη μεγάλη νίκη, αλλά και της επιστροφή της Φέγενορντ στην κορυφή της Eredivise έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια.

Οι εννιά βαθμοί που τη χωρίζουν άλλωστε από τον Άγιαξ δεν γίνεται να καλυφθούν στις αγωνιστικές που υπολείπονται, με τους ποδοσφαιριστές του Σλοτ να χαρίζουν στο σύλλογο το 16ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Από την πλευρά του ο Αίας έπεσε από τον θρόνο του έπειτα από δυο συναπτά έτη και μάλιστα κινδυνεύει να τερματίσει τρίτος στην Eredivisie, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα