Βίλεμς: Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι που νοικιάζει, συνελήφθησαν δύο άντρες

Βίλεμς: Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι που νοικιάζει, συνελήφθησαν δύο άντρες

bet365

Πρόβλημα με τον νόμο φαίνεται πως θα έχει ο έμπειρος Ολλανδός αριστερός μπακ, Γέτρο Βίλεμς, καθώς στο σπίτι που νοικιάζει στο Μπάρεντρεχτ συνελήφθησαν δύο άντρες με πυροβόλα όπλα.

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη προέκυψαν για τον Γέτρο Βίλεμς, όταν το βράδυ της Δευτέρας (3/4) ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής της Χρόνινχεν ενημερώθηκε από τις αστυνομικές αρχές πως στο σπίτι που νοικιάζει στο Μπάρεντρεχτ και παραχωρεί ως AirBnB συνελήφθησαν δυο άντρες που είχαν στην κατοχή τους πυροβόλα όπλα!

Ο 31χρονος αριστερός μπακ όπως φαίνεται δεν εμπλέκεται άμεσα με την υπόθεση, καθώς τα όπλα ήταν υπό την κατοχή ενός 28χρονου και ενός 22χρονου που διέμεναν στο σπίτι του για μικρό χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος όπως ανέφερε έπαθε σοκ στο άκουσμα της είδησης λέγοντας:

«Αυτό το σπίτι ήταν άδειο εδώ και δύο χρόνια. Δεν ξέρω προσωπικά τους δύο άνδρες, η διαδικασία της ενοικίασης έγινε μέσω κτηματομεσίτη. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω και αν έγιναν εγκληματικές δραστηριότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Χρόνινχεν ωστόσο δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το περιστατικό, καθώς περιμένει την επίσημη κατάθεση και την διεκπεραίωση της έρευνας η οποία αναμένεται ως το τέλος Απριλίου.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα