Φέγενορντ: Στο... πόδι το Ρότερνταμ, χαμός στην υποδοχή μετά τον θρίαμβο κόντρα στον Άγιαξ! (vid)

feyenoord

bet365

Οι οπαδοί της Φέγενορντ έστησαν φαντασμαγορικό πάρτι υποδοχής στην αποστολή της ομάδας τους μετά τον θρίαμβο με 3-2 στο ντέρμπι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Η Φέγενορντ πήρε το ντέρμπι εκτός έδρας με τον Άγιαξ με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή του σκορ. Μετά τον θρίαμβο στο Άμστερνταμ, η oμάδα του Άρνε Σλοτ είναι μπροστά στη βαθμολογία με έξι βαθμούς από τους πρωταθλητές Ολλανδίας, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε. Όλοι στο Ρότερνταμ ονειρεύονται πρωτάθλημα ξανά, μετά από έξι χρόνια «ξηρασίας» και οι οπαδοί έστησαν πάρτι υποδοχής στους δρόμους της πόλης κατά την άφιξη της ομάδας.

Η Φέγενορντ πανηγύρισε για τελευταία φορά τον τίτλο τη σεζόν 2016-17 και αυτό ήταν το πρώτο και μοναδικό πρωτάθλημα της στον 21ο αιώνα. Το προηγούμενο ήταν το 1999! Η ομάδα από το Ρότερνταμ, μετά τον θρίαμβο επί του Αίαντα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, την περασμένη σεζόν έφτασε και στον τελικό του Conference League όπου και τον έχασε από τη Ρόμα.

Η πόλη του Ρότερνταμ αρνείται να κοιμηθεί τις τελευταίες ώρες, μετά τη χτεσινή (19/3) σπουδαία νίκη κόντρα στον «μισητό» αντίπαλο με τις εικόνες να μιλάνε από μόνες τους στα παρακάτω βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα