Διαιτητής στην Πολωνία έβγαζε κάρτα σε... όποιον περνούσε κι έγινε viral στα social media (vid)

Διαιτητής στην Πολωνία δεν σταματούσε να δείχνει... κίτρινες

bet365

Διαιτητής στο πολωνικό πρωτάθλημα παρασύρθηκε από τις πολλές κάρτες που έδειξε μαζεμένες στις καθυστερήσεις και η «μπάλα» πήρε κι έναν παίκτη της Σταλ Μίελετς, που δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να... υπάρχει στο χορτάρι.

Η αναμέτρηση της Σλατσκ Βροτσλάβ κόντρα στη Σταλ Μίελετς για την πρώτη κατηγορία της Πολωνίας έληξε ισόπαλη με 1-1 χάρη σε δύο γκολ από το πρώτο δεκάλεπτο. Αφήνοντας έτσι τη θέση του... πρωταγωνιστή στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο λόγος για τον Πιότρ Λάσικ, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στις καθυστερήσεις του αγώνα με αφορμή τις μαζεμένες κίτρινες κάρτες που χρειάστηκε να δώσει για να διατηρήσει τον πειθαρχικό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι έβγαλε την κίτρινη και την έδειξε κατά σειρά στους Φλις (παίκτης των φιλοξενούμενων), Εξποζίτο και Βερντάσκα (γηπεδούχοι), σ' έναν προς έναν. Πάνω που βρήκε... ρυθμό, όμως, ο Πολωνός ρεφ δεν μπορούσε να σταματήσει να μοιράζει κάρτες και «κιτρίνισε» και δεύτερο παίκτη των φιλοξενούμενων, τον Γκέτινγκερ, ο οποίος απλά κοιτούσε και δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στην προηγούμενη φάση.

Στη θέα της κίτρινης κάρτας ο Γκέτινγκερ δεν μπορούσε να το πιστέψει! Το βίντεο αναμενόμενα δεν άργησε να γίνει viral πρώτα στα πολωνικά Μέσα κι έπειτα στο υπόλοιπο twitter.

 

Τελευταία Νέα