Γ.Σ. ΕΠΟ: Ανέβηκαν οι τόνοι για ένα σχόλιο για άβουλες Ενώσεις!

Δημήτρης Τομαράς
Γ.Σ. ΕΠΟ: Ανέβηκαν οι τόνοι για ένα σχόλιο για άβουλες Ενώσεις!

bet365

Το σχόλιο ενός εκπροσώπου ΕΠΣ, που δεν ήθελε να πει το όνομά του προς τις Ενώσεις που έκαναν ενστάσεις, προκάλεσε την οργισμένη αντίδρασή τους.

Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Βαγγέλης Γραμμένος στην διάρκεια της διαδικασία της υποβολής των ενστάσεων των πέντε Ενώσεων (Πειραιά, Λασιθίου, Χανίων, Ρεθύμνου και Ηλείας) ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Ανατολάκη και το γιατί καταθέτει εκείνος τις ενστάσεις εκ μέρους όλων. Ο Ανατολάκης του απάντησε πως έχει συννενοηθεί με τον Αλέξη Δέδε για να κατατεθούν όλες μαζί και στην συνέχεια από το βάθος της αίθουσας ακούστηκε ένα σχόλιο για άβουλες Ενώσεις.

Ο Ανατολάκης αντέδρασε, ρώτησε το όνομα του εκπροσώπου της Ένωσης αλλά απάντηση δεν πήρε. Έντονη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη ενώ αντέδρασε και η ΕΠΣ Χανίων. «Να σηκωθεί πάνω εάν είναι άντρας και να μας πει ποιός είναι. Εμένα με λένε Κουλούρη και δεν μας προστατεύετε», φώναζε έξαλλος ο παράγοντας της ΕΠΣ Ηλείας απευθυνόμενος και προς το προεδρείο της ΕΠΟ. Το άτομο που έκανε τον χαρακτηρισμό στην συνέχεια απλώς σήκωσε το χέρι του χωρίς να πει πάλι ποιός είναι και μετά βγήκε για λίγο εκτός της αίθουσας.

 

Τελευταία Νέα