Ολυμπιακός: Διπλή ένσταση για την τροποποίηση του καταστατικού για τις εκλογές!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση διπλής ένστασης για την τροποποίηση του καταστατικού των εκλογών, υπογραμμίζοντας πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν τον Αύγουστο του 2021! Ενστάσεις και από άλλες πέντε Ενώσεις.

Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με το... καλημέρα της εν εξελίξει Γ.Σ. της ΕΠΟ με βασικό θέμα την τροποποίηση του καταστατικού έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν εκλογές από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο υπήρξαν αντιρρήσεις αλλά και ενστάσεις. Ειδικότερα ο Ολυμπιακός μέσω των αντιπροέδρων του, Τάκη Αγραφιώτη και Κώστα Καραπαπά, κατάθεσε δύο ενστάσεις και μάλιστα εγγράφως, που αναγνώστηκαν από το προεδρείο.

Ο Ολυμπιακός μέσω των ενστάσεών του αυτών κάνει λόγο για τετραετή θητεία. Πως η θητεία της παρούσας διοίκησης λήγει τον Αύγουστο του 2021 (οι εκλογές είχαν γίνει στις 18 Αυγούστου 2017). Επιπλέον πως οι προτεινόμενες τροποποιήσεις αντιβαίνουν το καταστατικό της ΕΠΟ και ότι δεν ισχύει πως η παρούσα διοίκηση αποτελεί συνέχεια της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Ο Τάκης Αγραφιώτης επισήμανε πως επιχειρείται να καταστρατηγηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Οπότε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού θεωρεί πως οι αρχαιρεσίες προ την λήξη της θητείας είναι μη νόμιμες θίγουν και το δικαίωμά του για την θητεία του. Ακόμα πως όποια απόφαση θα πρέπει να θεωρείται και να είναι άκυρη. Ο Αγραφιώτης στην ένστασή του αφήνει να εννοηθεί πως θα κινηθεί με ότι τρόπο κρίνει εκείνος εφόσον προχωρήσει η τροποποίηση του καταστατικού.

Ενστάσεις επί του θέματος έκαναν και πέντε Ενώσεις. Ειδικότερα η Ένωση Πειραιά, η Ένωση Λασιθίου αλλά και οι Ενώσεις των Χανίων, Ρεθύμνου και Ηλείας. Πάνω στην κουβέντα για τις τροποποιήσεις υπήρξε και ένας διάλογος μεταξύ των Βαγγέλη Γραμμένου, Γιώργου Ανατολάκη από την ΕΠΣ Πειραιά αλλά και Κώστα Καραπαπά. Οι τόνοι ανέβηκαν κάπως λόγω της έλλειψης σωστής συνεννόησης με το προεδρείο, ωστόσο στην συνέχεια αναγνώστηκαν όλες οι ενστάσεις, όπως ζητήθηκε.