ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΕΠΟ: Επαφές με FIFA / UEFA ο Γραμμένος, δεν πάει στη Νιόν

ΕΠΟ: Επαφές με FIFA / UEFA ο Γραμμένος, δεν πάει στη Νιόν

ΕΠΟ: Επαφές με FIFA / UEFA ο Γραμμένος, δεν πάει στη Νιόν

Όπως κρίθηκε σε αυτή τη φάση ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για κατ' ιδίαν συζητήσεις με FIFA / UEFA αλλά ίσως αυτό συμβεί την άλλη εβδομάδα.

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις FIFA / UEFA από την περασμένη Παρασκευή. Ο Γραμμένος είχε προγραμματίσει αρχικά με άλλα δύο στελέχη της ΕΠΟ να μεταβεί στο εξωτερικό, όμως κρίθηκε σκόπιμο να μην γίνει αυτό και ίσως συμβεί την άλλη εβδομάδα ή όποτε αποφασιστεί από τις FIFA / UEFA. Από όσα υποστηρίζουν λοιπόν οι άνθρωποι της ελληνικής Ομοσπονδίας προκύπτει πως:
 
1) Μετά το τέλος των επαφών της Κυβέρνησης με FIFA / UEFA δεν υφίσταται την δεδομένη στιγμή θέμα αποπομπής ή "κατάργησης" της τωρινής διοίκησης, δεν υπάρχει καν αυτό το θέμα στην ατζέντα των συζητήσεων του Γ. Γεραπετρίτη με FIFA / UEFA.
 
2) Τα τελευταία χρόνια η ΕΠΟ παραμένει υπό το καθεστώς της εποπτείας των FIFA / UEFA.
 
3) Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μετά από σειρά συνομιλιών που είχε με FIFA / UEFA εκρίθη σκόπιμο να μην ταξιδέψει άμεσα στη Νυών. Για την ακρίβεια του μεταφέρθηκε το σχετικό μήνυμα από τις FIFA / UEFA. Ίσως το κάνει την άλλη εβδομάδα (ή όποτε κριθεί σκόπιμο) ή να δώσει το παρών στις προσεχείς συζητήσεις επί ελληνικού εδάφους. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ταξίδι του την Τρίτη ή την Πέμπτη στο εξωτερικό.
 
4) Όσον αφορά τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, στην ΕΠΟ θεωρούν ότι το χρονοδιάγραμμα δεν έχει αλλάξει. Ότι η τωρινή διοίκηση θα συνεχίσει τη θητείας της έως το καλοκαίρι και μετά θα γίνουν οι σχετικές διαδικασίες για τη διάδοχη κατάσταση.
 
5) Το έκτακτο Δ.Σ. της Παρασκευής στην ΕΠΟ έχει προγραμματιστεί και θα γίνει κανονικά για τις επόμενες κινήσεις.