ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Χούμπελ: «FIFA και UEFA θα καλύπτουν τον μισθό του Περέιρα!»

Χούμπελ: «FIFA και UEFA θα καλύπτουν τον μισθό του Περέιρα!»

Χούμπελ: «FIFA και UEFA θα καλύπτουν τον μισθό του Περέιρα!»

Στην αποκάλυψη πως ο Βαγγέλης Γραμμένος του ζήτησε να μεσολαβήσει στη FIFA και στην UEFA, ούτως ώστε να καλύψουν τον μισθό του Μέλο Περέιρα προχώρησε ο Χέρμπερτ Χούμπελ και πως αυτό συγκεντρώνει καλές πιθανότητες να συμβεί.

Μιλώντας στην Τακτική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, που διεξάγεται το πρωί της Παρασκευής (28/06) στο Divani Caravel, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης άνοιξε τη συζήτηση, αποκαλύπτοντας ό,τι του μεταφέρθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας αναφορικά με τον μισθό του αρχιδιαιτητή.

Μάλιστα ανέφερε πως αυτό είναι αρκετά πιθανό να γίνει πραγματικότητα, συμπληρώνοντας πως πλέον δεν θα πρέπει οι ομάδες να διαμαρτύρονται για το ύψος της αμοιβής του Πορτογάλου.

Αναλυτικά:

«Καλημέρα. Θα είμαι πολύ σύντομος, ώστε να μην κουράσω. Είχα έτοιμο ένα προσχέδιο, όμως το σκίζω μπροστά σας και θα σας μιλήσω από καρδιάς. Μου έδειξαν χθες βράδυ ένα απόφθεγμα κι ελπίζω να το προφέρω σωστά. Δεν επιθυμούμε να μας σώσετε. Είναι πολύ σωστή αυτή η πρόταση, γιατί όλοι εσείς πρέπει να σώσετε μόνοι σας τους εαυτούς σας. H FIFA και η UEFA δεν ήρθαν εδώ για να αναλάβουμε τα ηνία και να βρεθούμε πάνω από σας.

Η Επιτροπή Εξομάλυνσης ζήτησε μετά την ΠΔΕ, να έρθει μια ομάδα παρακολούθησης, κάποτε το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε πολύ κοντά στον αποκλεισμό του. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει βια, δεν είναι αποδεκτή κατά κανένα τρόπο. Γιατί δεν επιτρέπετε στους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας να έρχονται στο γήπεδο; Υπάρχουν περισσότεροι αστυνομικοί από τη Λωρίδα της Γάζας. Είμαι στην Ελλάδα, μιλάω σε μια κοιτίδα του πολιτισμού. Θα έπρεπε να είστε υπόδειγμα. Ελάτε να συνεργαστούμε, οι μικροί χρειάζονται τους μεγάλους και το αντίστροφο. Πριν 15 χρόνια ήσασταν η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, πρωταθλητές.

Όποτε ερχόμαστε στην Ελλάδα κάποιος παραπονιέται για τη διαιτησία. Χρησιμοποιείτε μέσα πίεσης στους διαιτητές, δεν γίνεται αυτό. Δεν θα πάρουμε τα ηνία, για να σας πούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να υπάρξει μια νεα γενιά διαιτητών, μακριά από επιρροές και εκβιασμούς, που δεν γίνονται ανεκτοί από τα διεθνή όργανα.

Ο πρόεδρος έκανε ένα βήμα μπροστά και μου ζήτησε να σας το πω: η κάλυψη των μισθών του Περέιρα θα καλυφθεί από τη FIFA και την UEFA. Υπόσχομαι πως υπάρχουν καλές πιθανότητες για να συμβεί αυτό και πλέον δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επιχείρημα πως ο κ. Περέιρα κοστίζει πολύ. Ας δουλέψουμε όλοι μαζί, καλές εργασίες σήμερα και μη μαλώνετε όλη την ώρα. Ευχαριστώ πολύ».