Ενημερώθηκε ο Χούμπελ από Γραμμένο στην Αυστρία, νέα επαφή την Τετάρτη!

Δημήτρης Τομαράς
Ενημερώθηκε ο Χούμπελ από Γραμμένο στην Αυστρία, νέα επαφή την Τετάρτη!

bet365

Οι Γραμμένος και Χούμπελ είχαν επαφή στην Αυστρία για τα καίρια θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την... επόμενη μέρα! Νέα συνάντηση την Τετάρτη. Εμμένουν στις διαψεύσεις για διοικητικές αλλαγές στην ΕΠΟ. Παραμένει το ενδεχόμενο GREXIT.
Οι κ.κ. Χούμπελ και Γραμμένος είχαν συνάντηση σε αυστριακό έδαφος την Τρίτη. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ του έδωσε ενημέρωση για τις αποφάσεις των Λίγκας και Ομοσπονδίας και το restart του πρωταθλήματος. Οι FIFA / UEFA έτσι και αλλιώς θέλουν να παίζεται ποδόσφαιρο.
Οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες πάντως περιμένουν να δουν το τι θα γίνει και με τις άλλες ποινές και κυρίως για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Το θέμα είναι να πειστεί ο Χούμπελ και οι FIFA / UEFA πως το ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει ότι πρέπει και ότι του ζητήθηκε για να επιστρέψει στην κανονικότητα. Οι δύο πλευρές θα έχουν νέα επαφή την Τετάρτη. Θυμίζουμε πως όπως γράψαμε νωρίτερα στην ΕΠΟ εμμένουν στις διαψεύσεις για το θέμα Γραμμένου και του Δ.Σ. και στο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση αλλαγών στο διοικητικό συμβούλιο. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες για αλλαγές υπάρχουν, όπως και το ότι το GREXIT παραμένει ένα πιθανό σενάριο ακόμα και τώρα.
 

Τελευταία Νέα