Το Legends 2004 Youth Cup επιστρέφει

Gazzetta team
Το Legends 2004 Youth Cup επιστρέφει

bet365

Το Legends 2004 Youth Cup το οποίο ξεκινά από το Αγρίνιο στις 12 Ιουνίου και θα... ταξιδέψει σε πέντε ακόμα πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Champions For Life με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και το παρών θα δώσουν μέλη των Legends 2004, οι οποίοι θα συναντήσουν μικρούς ποδοσφαιριστές, αγόρια και κορίτσια, με σκοπό να μοιραστούν τις αξίες και τα ιδανικά τους, τη χαρά του αθλητισμού, να διδάξουν τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και να μεταδώσουν τις γνώσεις τους. Αξίζει να παρακολουθεί κανείς τη διάδραση ανάμεσα στα μικρά παιδιά και τους ζωντανούς θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τουρνουά ψυχαγωγίας και διαπαιδαγώγησης τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό/αγωνιστικό επίπεδο, με βασική προτεραιότητα να μεταλαμπαδεύσουν τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία τους.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED