Μπαντής: Συγκίνησε και μας έδωσε δύναμη ο Τηλεμαραθώνιος, τους ευχαριστούμε όλους! (vid)

Gazzetta team
Μπαντής: Συγκίνησε και μας έδωσε δύναμη ο Τηλεμαραθώνιος, τους ευχαριστούμε όλους! (vid)

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την αξία και την σημασία του τηλεμαραθωνίου των ποδοσφαιριστών με το Gazzetta.gr και τις προσφορές που έγιναν.

Στην εκπομπή MEGA SPORTS WEEKEND μίλησε ο πρόεδρος των επαγγελματικών ποδοσφαιριστών, Γιώργος Μπαντής, αναφορικά με τον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ μαζί με το Gazzetta.gr για την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού.

Ο Μπαντής αναφέρθηκε και στην μεγάλη προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη εκ μέρους του Ολυμπιακού. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όχι μόνο για το οικονομικό αντίκτυπο που είχε, αλλά και για το ότι καταφέραμε και ενώσαμε όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Το αγκάλιασαν οι αθλητές από όλα τα αθλήματα. Μας συγκίνησε και μας έδωσε δύναμη», σημείωσε ο Μπαντής. «100 χιλιάδες ευρώ έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Είναι ένα πολύ μεγάλο το ποσό και ο ΠΣΑΠ τον ευχαριστεί, όπως και όλες τις ομάδες που στάθηκαν στο πλευρό μας με τις καταθέσεις τους, όπως και όλο τον απλό κόσμο που έκανε το ίδιο. Θα μπορέσουμε να αγοράσουμε οι ίδιοι τα απαραίτητα όπλα για τα νοσοκομεία μας», προσέθεσε. «Το ποδόσφαιρο είναι ένα με την κοινωνία. Αν οι συνθήκες το απαιτήσουν θα διοργανώσουμε ξανά τηλεμαραθώνιο», κατέληξε ο Γιώργος Μπαντής.

 

Τελευταία Νέα