Μπαντής: «Η δράση σταματάει τα δάκρυα, η αλληλεγγύη νίκησε»!

Gazzetta team
Μπαντής: «Η δράση σταματάει τα δάκρυα, η αλληλεγγύη νίκησε»!

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής κλείνοντας τον τηλεμαραθώνιο στο gazzetta.gr δήλωσε βαθιά συγκινημένος από την αλληλεγγύη όλων και τόνισε πως η δράση όλων μαζί ενωμένων θα βάλει τέλος στα δάκρυα.

Ο Γιώργος Μπαντής έκλεισε τον τηλεμαραθώνιο το βράδυ της Παρασκευής στο gazzetta.gr: «Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους ανταποκρίθηκαν από αυτούς που έστειλαν ένα απλό μήνυμα μέχρι αυτούς που έβαλαν όλα αυτά τα ποσά. Ευχαριστώ πολύ όλους τους αθλητές που στήριξαν τη δράση αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ και για μένα το πιο σπουδαίο είναι ότι όλοι μαζί ανεξαρτήτως αθλήματος δείξαμε ότι είμαστε μια γροθιά. Άκουσα υπέροχα λόγια από πάρα πολλούς. Θα συγκρατήσω μια ατάκα. Ότι τελειώνοντας όλο αυτό να μην λείπει κανείς. Και για να μην λείπει κανείς πρέπει να βάλουμε όλοι μας το λιθαράκι που πρέπει», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή κλαίμε, όλη η Ελλάδα κλαίει, για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν. Κάποιοι είναι διασωληνωμένοι. Εκτός των συνόρων χάθηκαν πολλές ζωές. Η δράση όμως σταματάει τα δάκρια και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εμείς, ώστε να κλάψουμε μετά από χαρά όλοι μαζί. Γιατί θα έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε όλο αυτό με τη βοήθεια όλων. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τον μαραθώνιο δημοσιογραφίας που κάνατε. Είμαι σίγουρος ότι περάσατε όμορφα και νιώσατε και εσείς την αλληλεγγύη. Η αλληλεγγύη είναι οριζόντια και τότε έχεις να πάρεις από τον άλλο πράγματα που είναι όμορφα και ουσιαστικά.

Είναι ξόδεμα ψυχής το να δίνεις και είναι πραγματικά σπουδαίο. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Ο εγκλεισμός δεν μας κάνει απαραίτητα κακό. Μας κάνει να σκεφτούμε, να αναθεωρήσουμε τη ζωή μας και το πως κοιτάμε τους ανθρώπους γύρω μας. Και ας το εκμεταλλευτούμε όπως είπε ο Ντέμης γιατί πάντα μπορούμε να βρούμε ευκαιρίες. Να μην ξεχνάμε όσους χρειάζονται αίμα. Πρέπει να το στηρίξουμε γιατί οι ελλείψεις είναι πολύ μεγάλες. Αντί να βγούμε μια βόλτα, ας δώσουμε αίμα γιατί θα νιώσουμε καλύτερα. Να μην ξεχνάμε τα παιδιά που δουλεύουν σε ντελίβερι και κούριερ, στα σούπερμαρκετ, στα φαρμακεία, στα εργοστάσια που δυστυχώς πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή για να είμαστε εμείς άνετοι. Και φυσικά τους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές».

Τέλος ο Μπαντής υποστήριξε: «Πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση από την κάθε κυβέρνηση στο σύστημα υγείας και στην παιδεία. Αυτό το κατανοώ. Αλλά όταν έχει καεί το σπίτι μου δεν τα βάζω με τη φωτιά, προσπαθώ να τη σβήσω και θα τα δούμε τα άλλα αργότερα. Αρκεί να μην το ξεχνάμε. Σήμερα η αλληλεγγύη νίκησε και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

 

Τελευταία Νέα