Ελλάδα-Κόστα Ρίκα: Φιλικό στο Νιου Τζέρσεϊ στις 26/03

Ελλάδα-Κόστα Ρίκα: Φιλικό στο Νιου Τζέρσεϊ στις 26/03

Δημήτρης Τομαράς
Ελλάδα-Κόστα Ρίκα: Φιλικό στο Νιου Τζέρσεϊ στις 26/03

bet365

Η Κόστα Ρίκα θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας στην διάρκεια του «2020 U.S. Tour», που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το UEFA Nations League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου στη Red Bull Arena του New Jersey με ώρα έναρξης 20.00. Οι Εθνικές ομάδες Ελλάδας και Κόστα Ρίκα έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο παρελθόν μία μόλις φορά, στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 1-1 και στη διαδικασία των πέναλτι η Κόστα Ρίκα επικράτησε με 5-3. Στον αγώνα της 26ης Μαρτίου οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν με βασικά στελέχη τους, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ. Το πλήρες πρόγραμμα του ταξιδιού της Εθνικής Ελλάδος στις Ηνωμένες Πολιτείες θα ανακοινωθεί σύντομα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα