Μολ: «Ακόμα περιμένω την πρώτη μου νίκη με την Εθνική!»

Μολ: «Ακόμα περιμένω την πρώτη μου νίκη με την Εθνική!»

Newsroom
ΜΟΛ
Αρκετά απογοητευμένος, τόσο ατομικά, όσο και συνολικά εμφανίστηκε ο Ζοέλ Μολ, μετά το ισόπαλο 1-1 της Κύπρου κόντρα στην Λετονία (21/3).

Μπορεί να ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια, κάνοντας αρκετές σπουδαίες αποκρούσεις, με αποκορύφωμα φυσικά το πέναλτι (στο οποίο ο ίδιος υπέπεσε) του Γκουτκόβσκις στο 45ο λεπτό.

Εντούτοις ο Ζοέλ Μολ ήταν αρκετά απογοητευμένος μετά το ισόπαλο με 1-1 φιλικό της Κύπρου κόντρα στην Λετονία το βράδυ της Πέμπτης (21/3). Μάλιστα, ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε χαρακτηριστικά πως ακόμη περιμένει την πρώτη του νίκη με την Εθνική!

Πράγματι, σε 8 συμμετοχές με το εθνόσημο έχει 7 ήττες και μια ισοπαλία, ενώ βρισκόταν στον πάγκο στη νίκη της Κύπρου με 1-0 κόντρα στην Λιθουανία τον περασμένο Νοέμβριο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε δυσαρεστημένοι στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά στην επανάληψη τους αφήσαμε να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Είχαμε την ποιότητα να κερδίσουμε αυτή την ομάδα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Ακόμη περιμένω την πρώτη μου νίκη με την Εθνική».

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα