Παπανικολάου: Αποβλήθηκε σε φιλικό της Ράκοβ αλλά οι διαιτητές... αποχώρησαν και συνέχισε κανονικά (vid)

Παπανικολάου: Αποβλήθηκε σε φιλικό της Ράκοβ αλλά οι διαιτητές... αποχώρησαν και συνέχισε κανονικά (vid)

papanikolaou_rakow

bet365

Αδιανόητα πράγματα σε φιλικό της Ράκοβ, εκεί όπου ο Γιάννης Παπανικολάου είδε την κόκκινη κάρτα αλλά μπόρεσε να συνεχίσει να αγωνίζεται επειδή από το γήπεδο... έφυγαν οι - εκνευρισμένοι με τον προπονητή του - διαιτητές.

Απίστευτα πράγματα έζησαν οι Σβάρνας και Παπανικολάου στο φιλικό της Ράκοβ απέναντι στη Σλάβια Πράγας! Ο Έλληνας μέσος μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης είδε την κόκκινη κάρτα επειδή, όπως θεώρησε ο διαιτητής, χτύπησε τον αντίπαλό του εκτός φάσης.

Ο προπονητής του πάντως, Ντάβιντ Σβάργκα, δεν χάρηκε ιδιαίτερα και είχε έναν τεταμένο διάλογο με τον άρχοντα της αναμέτρησης. Αυτό εκνεύρισε τον ρέφερι, ο οποίος πήρε τα... μπογαλάκια του και τους βοηθούς του και αποχώρησε από το γήπεδο!

Μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων πάντως, το φιλικό συνεχίστηκε με μέλος του staff της Ράκοβ να αναλαμβάνει χρέη διαιτητή και δυο αναπληρωματικούς της Σλάβια να γίνονται επόπτες! Ο Γιάννης Παπανικολάου παρέμεινε στο χορτάρι μετά από συναίνεση των Τσέχων οι οποίοι εν τέλει επικράτησαν 2-1.

Το... σουρεάλ σκηνικό από το 31ο λεπτό κι έπειτα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα