Σιώπης στο Gazzetta: «Ο κόουτς μου είπε θα σκοράρεις και όλοι γελάγανε» (vid)

Ο Σιώπης στο φιλικό με τη Λιθουανία

bet365

Ο Σιώπης έδωσε... ρέστα στις δηλώσεις του στο Gazzetta μετά το φιλικό της Ελλάδας με τη Λιθουανία ειδικά για το story πριν και μετά το γκολ του με Γιβραλτάρ με τον χαβαλέ και τις ατάκες στα αποδυτήρια!

Ο Σιώπης δεν είναι μόνο μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική περίπτωση που έφτιαξε για τα καλά την καριέρα του παίζοντας στην Τουρκία και έχοντας πάρει Πρωτάθλημα και Super Cup με τη Τραμπζονσπόρ. Είναι και μία ξεχωριστή περίπτωση και ένας άκρως ευχάριστος τύπος και εκτός γηπέδων.

Μετά το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με τη Λιθουανία ο 28χρονος πια Μανώλης Σιώπης μίλησε στο Gazzetta τόσο για το τι έγινε πριν το ματς με το Γιβραλτάρ αλλά μετά το γκολ του αλλά και για το φιλικό ματς με τους Λιθουανούς στην OPAP Arena. Με το Γιβραλτάρ στο 0-3 δεν έβαλε μόνο το πρώτο του γκολ στην Εθνική ανδρών αλλά και το πρώτο του γενικά σε επίπεδο εθνικών. Και φυσικά δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το να είναι ο Σιώπης απλά απολαυστικός στα όσα είπε!

- Έβαλες γκολάρα με το Γιβραλτάρ. Θα ήθελα να μου πεις τι προηγήθηκε και τι έγινε μετά το γκολ;

Τι μου είπαν μετά το γκολ ε; Μπήκαμε μέσα στα αποδυτήρια και όλοι λέγανε 'α το έπνιξε ο τερματοφύλακας' (γέλια) και προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τη φάση. Αλλά μίλησα με τον Οδυσσέα, τον Βλαχοδήμο, και μου είπε 'αδερφέ είναι πολύ δύσκολο αυτό το σουτ' (να το βγάλει ο γκολκίπερ). Και του λέω 'να είσαι καλά ρε αδερφέ γιατί όλοι κράζουνε' (γέλια).

- Φαντάζομαι πως ισχύει ότι ο προπονητής σου είχε πει ότι θα σκοράρεις πριν τον αγώνα με το Γιβραλτάρ.

Ναι ο κόουτς το είπε στην προπόνηση. Πριν ξεκινήσει η προπόνηση μου είπε ο κόουτς 'αύριο θα βάλεις γκολ και όλοι γελάγανε'. Και λέω θα 'δείτε' και μπήκε το γκολ (γέλια).

- Πώς ένιωσες μετά το γκολ σου αυτό;

Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινα τίποτα. Φαντάσου έτσι όπως πανηγύριζα όποιον έβλεπα πήγαινα πάνω του. Αλλά χάρηκα πολύ που ήρθαν όλοι πάνω μου. Σε ένα τέτοιο ματς που δεν είναι καμιά μεγάλη ομάδα (ο αντίπαλος) καταλαβαίνεις πόσο δεμένοι είμαστε.

- Είχες κάποια ξεχωριστή αφιέρωση ή το αφιέρωσες σε όλη την ομάδα;

Το αφιέρωσα στη γυναίκα μου και στο παιδί μου.

- Απόλυτα λογικό αυτό.

Ναι ναι.

- Με τη Λιθουανία πως το είδες το παιχνίδι; Πως σου φάνηκε το γήπεδο που αγωνιστήκατε;

Αγωνιστικά κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Τριάντα ένα τελικές. Δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμφάνιση. Πιστεύω πως το γκολ θα έρθει. Γιατί μιλάω πάντα για το ματς με την Ιρλανδία. Γιατί αυτό κοιτάμε. Δεν κοιτάμε κάτι άλλο. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό. Εγώ το ευχαριστήθηκα. Δεν ήταν γεμάτο αλλά παρόλα αυτά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία.

- Τη συνέχεια πως τη βλέπεις; Είστε σε έναν δύσκολο όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία.

Εννοείται πως είμαστε σε δύσκολο όμιλο αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μόνο την Ιρλανδία αυτή τη στιγμή κοιτάμε. Προετοιμαζόμαστε μόνο για την Ιρλανδία. Να έχουν όλα τα παιδιά υγεία. Και όσα παιδιά φύγανε όπως έφυγε ο Κουρμπέλης τώρα που ήταν, ο Πέλκας και ο Ιωαννίδης. Εννοώ να έχουνε όλοι υγεία γιατί θα μας χρειαστεί όλους η ομάδα για αυτά τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια.

- Έχετε στο μυαλό σας ενδεχομένως το... κυνήγι της 2ης θέσης;

Δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο (εννοεί αποκλειστικά τη 2η θέση). Εμείς σκεφτόμαστε μόνο την πρόκριση απευθείας από τον όμιλο.

@Photo credits: INTIME
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα