Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Φιλική ισοπαλία για καλό σκοπό

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Φιλική ισοπαλία για καλό σκοπό

bet365

Σε ένα θεαματικό φιλικό ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 μπροστά σε 91.062 θεατές και μάζεψαν ένα σημαντικό ποσό για να προσφέρουν στη μάχη κατά της νόσου ALS.

Ποδοσφαιρική γιορτή στο «Καμπ Νόου» με νικήτρια τη ζωή! Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3 σε ένα εντυπωσιακό φιλικό και μαζί έβαλαν... γκολ στη μάχη κατά της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης (ALS) προς τιμήν του άλλοτε βοηθού προπονητή των Μπλαουγκράνα και πρώην τερματοφύλακα των Καταλανών και της Σεβίλλης, Χουάν Κάρλος Ουνθούε. Στο γήπεδο βρέθηκαν 91.062 θεατές που συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό για αυτή τη μεγάλη μάχη.

Στο 21' ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των Μπλαουγκράνα, Πένια, βγήκε να μπλοκάρει τη μπάλα μετά από σέντρα, όμως την έχασε μέσα από τα χέρια του και ο Χουλιάν Άλβαρες την έσπρωξε στα δίχτυα. Στο 28' ' ο Ραφίνια εκτέλεσε φάουλ, ο Μπούσκετς κέρδισε την κεφαλιά και ο Ομπαμεγιάνγκ με σουτ στην κίνηση από διαγώνια θέση ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 66' ο Ντε Μπρόινε έκανε μεγάλο λάθος έξω από την περιοχή του και έδωσε τη μπάλα στον Γκάβι, ο Ορτέγκα βγήκε για να προλάβει τον Ντεπάι και ο Ντε Γιονγκ έστειλε τη μπάλα σε κενή εστία. Η απάντηση της Σίτι ήταν και πάλι γρήγορη, καθώς στο 70' ο Μαχρέζ έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Κανσέλο έκανε την πάσα πάρε-βάλε και ο νεαρός Πάλμερ ισοφάρισε.

Στο 79' οι γηπεδούχοι πέρασαν εκ νέου μπροστά στο σκορ. Ο Ρομπέρτο από τα δεξιά έβγαλε τη μπαλιά και ο Ντεπάι με σουτ έκανε το 3-2. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Μαχρέζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από ανατροπή του Χάαλαντ από τον Κρίστενσεν. Το ματς ολοκληρώθηκε στο 100', καθώς υπήρξε διακοπή περίπου δέκα λεπτών λόγω του τραυματισμού του 18χρονου αμυντικού Μπέτε, ο οποίος συγκρούστηκε στον αέρα με τον Κρίστενσεν και έφυγε από το γήπεδο με φορείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα