Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι: Τρομερή γκάφα του Πένια και γκολ του Άλβαρες, ισοφάρισε ο... φευγάτος Ομπαμεγιάνκ (vids)

Newsroom
Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι: Τρομερή γκάφα του Πένια και γκολ του Άλβαρες, ισοφάρισε ο... φευγάτος Ομπαμεγιάνκ (vids)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ στο φιλικό με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» με τον Άλβαρες μετά από «δώρο» του Πένια. Ισοφάρισε ο Ομπαμεγιάνγκ που είναι κοντά στην Τσέλσι.

Από ένα φοβερό ατομικό λάθος άνοιξε το σκορ στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο 21' ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των Μπλαουγκράνα, Πένια, βγήκε να μπλοκάρει τη μπάλα μετά από σέντρα, όμως την έχασε μέσα από τα χέρια του και ο Χουλιάν Άλβαρες την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ο «φευγάτος» Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν ο παίκτης που έφερε τον αγώνα σε ισορροπία. Στο 28' ο Ραφίνια εκτέλεσε φάουλ, ο Μπούσκετς κέρδισε την κεφαλιά και ο Ομπαμεγιάνγκ με σουτ στην κίνηση από διαγώνια θέση ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Θυμίζουμε πως ο Γκαμπονέζος βρίσκεται κοντά στην Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα