Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι: To συγκλονιστικό μήνυμα του Ουνθούε πριν τη σέντρα του φιλικού (vid)

Newsroom
Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι: To συγκλονιστικό μήνυμα του Ουνθούε πριν τη σέντρα του φιλικού (vid)

bet365

Το... τιμώμενο πρόσωπο του φιλικού της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, Χουάν Κάρλος Ουνθούε, ευχαρίστησε τις ομάδες και τον κόσμο που βρέθηκε στο «Καμπ Νόου» και τόνισε πως οι άνθρωποι που πάσχουν από ALS θέλουν απλά να απολαύσουν τη ζωή.

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα δίνουν απόψε (24/8) στο «Καμπ Νόου» η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι. Tα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το παιχνίδι θα διατεθούν για έρευνα για την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS) από την οποία ταλαιπωρείται πλέον και ο άλλοτε βοηθός προπονητή των Μπλαουγκράνα και πρώην τερματοφύλακας των Καταλανών και της Σεβίλλης, Χουάν Κάρλος Ουνθούε. Ο Ισπανός μίλησε πριν τη σέντρα του αγώνα και ευχαρίστησε τις δυο ομάδες, όπως και τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες και ανέφερε πως οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από τη συγκεκριμένη πάθηση θέλουν απλά να απολαύσουν τη ζωή.

«Ευχαριστώ την Μπαρτσελόνα και τη Σίτι για την ευαισθησία τους και την αφοσίωσή τους σε αυτόν τον σκοπό. Όπως φυσικά και τον κόσμο που πήρε εισιτήρια και έκανε δωρεές. Θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή», ανέφερε ο Ουνθούε, ο οποίος αποθεώθηκε από του 80 χιλιάδες φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο «Καμπ Νόου».

Ο Ουνθουέ γεννήθηκε στην Παμπλόνα και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Παμπλόνα. Τη διετία 1988-90 έπαιξε στη Μπαρτσελόνα και κατέκτησε το Copa del Rey και το UEFA Cup. Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του τα έχει παίξει στη Σεβίλλη την επταετία 1990-97.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα