ΕΠΟ: Αναβλήθηκε για τρίτη φορά φέτος σεμινάριο διαιτητών λόγω περικοπών

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Αναβλήθηκε για τρίτη φορά φέτος σεμινάριο διαιτητών λόγω περικοπών

bet365

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τους διαιτητές πως δεν θα γίνει ούτε το σεμινάριο που σχεδίαζε η ΚΕΔ για διαιτητές / βοηθούς διαιτητές 1ης Κατηγορίας στις 21 - 22/11, το οποίο ήδη είχε αλλάξει ημερομηνία το προηγούμενο διάστημα.
Αναστάτωση και έντονο προβληματισμό επέφερε στις τάξεις των διαιτητών ότι δεν πρόκειται να γίνει το σεμινάριο που σχεδίαζε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για διαιτητές/ βοηθούς διαιτητές 1ης Κατηγορίας στις 21-22/11. Η ενημέρωση έκανε λόγο πως «το σεμινάριο που σχεδίαζε η ΚΕΔ / ΕΠΟ για Διαιτητές / Βοηθούς Διαιτητές 1ης Κατηγορίας 21-22/11 αναβάλλεται». Πρόκειται για το τρίτο σεμινάριο που δεν γίνεται φέτος. Στις 18 Οκτωβρίου από την ΕΠΟ είχαν ενημερώσει «ότι τα σεμινάρια 28-29/10/2019 Διαιτητών και τα σεμινάρια 2-3/12/2019 Βοηθών Διαιτητών δε θα πραγματοποιηθούν για οργανωτικούς λόγους. Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ προγραμματίζεται ενιαίο σεμινάριο Διαιτητών/Βοηθών Διαιτητών 1ης κατηγορίας στις 19-20/11/2019, για το οποίο θα λάβετε γνώση εκ νέου, μόλις και εφόσον οριστικοποιηθεί». Το ενιαίο σεμινάριο που αναφέρεται πιο πάνω είναι εκείνο που μεταφέρθηκε για τις 21-22/11 και δεν θα γίνει.
Οι ρέφερι είχαν κάνει το πρόγραμμά τους, αρκετοί εξ αυτών είχαν πάρει και άδειες από τις δουλειές τους για να είναι στο σεμινάριο, όμως τώρα αυτά αλλάζουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και την ενημέρωση που είχαν οι διαιτητές από τον Σεπτέμβριο αρκετά σεμινάρια που είχαν προγραμματιστεί δεν θα γίνονταν λόγω περικοπών στα έξοδα της ΕΠΟ. Για φέτος είχαν προγραμματιστεί περισσότερα από 8 σεμινάρια αλλά είναι προφανές πως δεν θα γίνουν όλα. Το συγκεκριμένο σεμινάριο είχε σχολιασμό και ανάλυση VAR, φάσεων αλλά και αποτίμηση της μέχρι τώρα παρουσίας των ρέφερι μαζί με σχετικές οδηγίες για την συνέχεια. Επίσης θα είχε και τεστ φυσικής κατάστασης.
 

Τελευταία Νέα