Novileague: Σούπερ προσφορά* διημέρου

Gazzetta team
Novileague: Σούπερ προσφορά* διημέρου

bet365

Η 4η περίοδος στην ανανεωμένη Novileague συνεχίζεται!

Το Σαββατοκύριακο, εκτός από σπουδαίες αναμετρήσεις στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κρύβει και μία νέα σούπερ προσφορά* στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, με 50€ για τους νικητές!

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα τίθενται για 8η φορά στην ιστορία τους αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, αυτή τη φορά στο «Λα Καρτούχα». Πρόκειται για το ζευγάρι με τα περισσότερα τρόπαια στον θεσμό, αλλά και τις πιο πολλές εμφανίσεις στο παιχνίδι που κρίνει τον τίτλο (5-2 μπροστά η Μπάρσα).

Οι Βάσκοι πριν από δύο εβδομάδες έχασαν, στο ίδιο γήπεδο, στον τελικό της περσινής περιόδου από την Σοσιεδάδ (1-0). Γενικότερα, δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, αγνοώντας την νίκη από τις αρχές Μαρτίου (έκτοτε 0-4-2), σκοράροντας με το… σταγονόμετρο στο διάστημα αυτό (3 γκολ ενεργητικό).

Το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν είναι σε σαφώς καλύτερη μοίρα από την επικείμενη αντίπαλό του, ωστόσο κουβαλά την απογοήτευση από την ήττα στο «clasico» και την απώλεια του αήττητου 23 αγώνων. Το κίνητρο είναι μεγάλο, καθώς θυμίζουμε ότι την πρόσφατη διετία η Μπάρσα δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο, κάτι που είχε να συμβεί από τις αρχές του 21ου αιώνα!

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν και στις δύο φετινές συγκρούσεις τους στην La Liga (2-1, 3-2). Βέβαια, στο παιχνίδι που έκρινε τίτλο – Σούπερ Καπ- νικήτρια αναδείχτηκε η Αθλέτικ με επική ανατροπή (3-2 στην παράταση).

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά μεταξύ τους σκορ ανεξαρτήτως έδρας (από το 2010): 1-1 (4), 2-1 (4), 1-0 (4), 3-0 (3)

  • Πιο συχνά σκορ στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας: 1-0 (25), 2-1 (25), 2-0 (15), 3-1 (15)

  • Πρώτοι σκόρερ στα μεταξύ τους ματς: Μέσι (24), Ινιάκι Γουίλιαμς (6), Μουνιαΐν (2)

  • Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Μέσι (29), Γκριεζμάν (14), Ντεμπελέ (10) – Ραούλ Γκαρσία (9), Μπερενγκέρ (8), Ινιάκι Γουίλιαμς (7)


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα