Ο Ογιαρθάμπαλ έδωσε το περιβραχιόνιο στον «λαβωμένο» αρχηγό της Σοσιεδάδ, Ιγιαραμέντι και σήκωσαν μαζί την κούπα (pics & vids)

Κώστας Τόπας
Μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας, έλαβε χώρα μία πολύ συγκινητική στιγμή στον αγωνιστικό χώρο του «Estadio de La Cartuja», καθώς ο Ογιαρθάμπαλ έδωσε το περιβραχιόνιο στον αρχηγό της ομάδας Ιγιαραμέντι, ο οποίος έχασε το ματς εξαιτίας τραυματισμού, προκειμένου να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο.

Ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι, ήταν ο μεγάλος άτυχος της Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, τέθηκε νοκ-άουτ. Ετσι, δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο τους εμψύχωνε διαρκώς από τις εξέδρες.

Ο Μίκελ Ογιαρθάμπαλ, ο υπαρχηγός της Σοσιεδάδ, ήταν αυτός ο οποίος έκρινε το ματς, χάρη στο εύστοχο πέναλτι στο 63'. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έβαλε αμέσως το περιβραχιόνιο από το χέρι του και το φόρεσε στον Ασιέρ Ιγιαραμέντι, τον φυσικό ηγέτη και πρώτο αρχηγό της βασκικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Ιγιαραμέντι εμφανώς συγκινημένος, ανέβηκε κουτσαίνοντας στο χώρο της απονομής, παρέλαβε το τρόπαιο και στη συνέχεια πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του Κυπέλλου με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, που τον περίμεναν καρτερικά στο βάθρο των νικητών.

Διαβάστε επίσης: