Ρεάλ Μαδρίτης – Κόπα Ντελ Ρέι: «Τρέλα» στην Αλκογιάνο τη στιγμή της κλήρωσης (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Κόπα Ντελ Ρέι: «Τρέλα» στην Αλκογιάνο τη στιγμή της κλήρωσης (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Κόπα Ντελ Ρέι: «Τρέλα» στην Αλκογιάνο τη στιγμή της κλήρωσης (vid)

bet365

Αφού πέταξε εκτός Κόπα Ντελ Ρέι την Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα, η Αλκογιάνο θα βρει στο διάβα της τη Ρεάλ Μαδρίτης στον επόμενο γύρο και οι παίκτες έστησαν ξέφρενο πάρτι τη στιγμή της κλήρωσης.

Η Αλκογιάνο, ομάδα της Segunda B (3η κατηγορία) ήταν μία από τις ομάδες των εκπλήξεων του Κόπα Ντελ Ρέι, αποκλείοντας την Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα από τη φάση των «64». Τα καλύτερα, όμως, τώρα αρχίζουν, αφού στους «32» θα βρει μπροστά της τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέλιξη που αντιμετωπίστηκε σαν… πρόκριση από τους παίκτες της ομάδας.

Τη στιγμή της κλήρωσης, άπαντες παρακολουθούσαν με αγωνία από την τηλεόραση στην αίθουσα του κλαμπ και όταν το όνομα της Βασίλισσας βγήκε από την κληρωτίδα στο δικό τους ζευγάρι, επικράτησε «τρέλα». Το νοκ-άουτ ραντεβού δίνεται ως είθισται στην έδρα της ασθενέστερης ομάδας, στο «Ελ Κογιάο» στην περιοχή της Βαλένθια κι έτσι η άσημη στους περισσότερους Αλκογιάνο θα κυνηγήσει ένα ακόμη μεγαλύτερο «θαύμα» στη φετινή σεζόν.

Πάντως, αυτή δεν θα είναι η πρώτη τους συνάντηση, αφού σχετικά πρόσφατα, τη σεζόν 2012/13 είχαν διασταυρωθεί ξανά στους «32», με τους Μερένγκες να κάνουν το 2/2 σε διπλούς αγώνες (3-0, 1-4). Μάλιστα, η αφετηρία της μεταξύ τους ιστορίας χρονολογείται στη δεκαετία του 1940, όταν και η Αλκογιάνο έπαιξε στην 1η κατηγορία για τέσσερις σεζόν. Από τα 8 μεταξύ τους παιχνίδια, κατάφερε να μη χάσει στα μισά (2-2-4).

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα